Olabilir, tanımıyorum; dediklerine odaklanalım lütfen!Bu kim Yahudilerin Caner Taslamanı mı ?
Olabilir, tanımıyorum; dediklerine odaklanalım lütfen!Bu kim Yahudilerin Caner Taslamanı mı ?
Yanık muz kokusunu bastırmaya çalışıyorum
O zaman dans.La Robot ne anlar bu işlerden Robot dediğin anca dans etmeyi bilir
O zaman dans.
İşte o Seraphimler için de enerji lazım. Hatta logia ve mitolojik meyve araştırması için de kaynak lazım. İşin ucu yine enerjiye dayanıyor.Bizim gördüğümüz adalarda hep güvenlik sorunu vardı. Buggy, Arlong, Wapol, Croco., Enel, Mingo, Kaido vs. Bunlar olmasa halk kendi kendine rahat bir şekilde yetiyor.
2 yıllık arada bizimkilerin gittiği adalarda da bir sorun yoktu diye hatırlıyorum.
Vega her adaya gelişimini tamamlamlamış bir Seraphim koysa, güvenlik sorunu çözülen halk gül gibi yaşar gider.
Vega'nın hayali gerçekleştirilse halk daha da rahat eder ama esas sorun o değil ya.
Adam başka Kizaru'dan bahsediyor belli ki. Hemen laf atıyorsun, ayıp...
Satürn dede çıktığından beri Kizaru’dan beklentiler düştü, Zoro’ya kadar düştü kral.Adam başka Kizaru'dan bahsediyor belli ki. Hemen laf atıyorsun, ayıp...
Çaycılık yapanın seviyesi düşüyor.Satürn dede çıktığından beri Kizaru’dan beklentiler düştü, Zoro’ya kadar düştü kral.
Çaycı maycı Zoro’ya iki üç gömlek fazladır şuan.Çaycılık yapanın seviyesi düşüyor.