Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1077 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok kardeşim 9000iq oda playleri bunlar shaka kendine öldü süsü vermek ve diğer painleri duygusal çöküntüye uğrataraktan planlarina arkadan devam etmek suretiyle bla bla bla...
 
O kadar sıkmaya başladı ki yav bu serepinler maden bu kadar güçlü dünya hükümeti salsın abi 15-20tane yonkou bile indirecek güçteler baksana bildiğin vs atıyolar 2-1.
Baydı arkadaş baydı....
 
Ölecek olan kişi Shaka'ymış. Kid veya Law olur diyordum.
One piece'te ölecek gibi ifadeler kullanmıyoruz, en uygun zamanda geri gelmek üzere inzivaya çekildi falan diyoruz.

Yanlış hatırlamiyosam Luffy de Cesarın (Gastino) olduğnu fark etmemişti Whole cake de, zeka seviyeleri cidden eşit :hhh:
Luffy Peruk takan Foxy'yi bile tanımıyor Zeka seviyesi Luffy ile eşitse ciddi bir sorun vardır jfkdmd
 
Yeter be bıktık şu hasır şapka tayfasından. O kadar güzel dünya kurmuşsun. Yeni dünya'da olaylar bitmiyor. Bize gösterdiği şey bu
 
Bu Oda ölüyü bile diriltirken bu robotlara karşı olabildiğince bonkör davranıyor, birinin kafası patlıyor diğeri kendini havaya uçuruyor, birinin kolu gidiyor vs. Şu Vegapunk artığı robotlar çok sıkıcı olmaya başladı hele şu gösterilmeyen hain daha da sıkıcı. Bu beyinsiz japon niye her arc gizem oluşturacak silüet göstermek zorundaki.
Sesli güldüm :D D
 
Usopp yine şaşırtmamış. Geçen arc boş geçti, bu arc da formunda. Onun harici geçiş bölümü sevmedim. 10 bölümdür hain bölüm sonunda birşey yapıyor, sonraki bölüm hooppp kayboldum diyor. Göstereceksen göster yahu, ne paraya doymaz herifsin. Aynı şeylerin etrafında dönüp duruyoruz resmen. Dejavunun da bir sınırı var yahu :artiz::mincika:

Kid vs Shanks, BB vs Law,Garp ı 2 bölüm çizer, haini 10 bölümün sonuna yapıştırır. Böyle de bir vicdansız bu :hıh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık