Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1077 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usopp’un taşlaması boşuna değil.Öyle bir senaryo olcak ki “Usopp canlandı ve herkesi kurtardı” olacak.Yani Usopp saf dışı gibi gözükecek şimdilik ama sonrasında kurtarıcı olacak.

Hazırlanın beyler.Usopp, dünyanı en cesur savaşçısı ünvanını alacağı arc bu arc olacak.Oda senaryoyu kurdu.

Tüm bölümü göreyim daha net yazarım aklımdakileri.
olur olur yeriz
 
Adadan çikacaklar her türlü ve usopp taşa dönüstü. 2 ihtimal var. Ya seraphimlerin kontrol birine geçer ve olay tersine ilerler ya da seraphimleri yenip parçalarlar. Çakmalarin sözünü dinlemiyorlar asıl olan da hapiste ki onunki de belli degil sözünün dinlenecegi, satürn geliyor kizaru ile ve zoro farketmis. Seraphimlerin indirilmesi daha olası. Ancak belli olmaz. Haini görüp sebeplerini ögrenmek lazim. Bir şekilde gorosei'den emir aldilarsa tek seçenek indirmek kaliyor.

Bu arada seraphimler darbe yerken alev kullanmiyorlardi. King normalde alev kaplı iken hasar almiyordu. Bir ihtimal bunlar hasar aldiktan sonra alev kullanip iyilesme gibi birsey gelistirdiyse o problem. Bildigin sanji gibi 2 büklüm olsada iyilesecekler. Ancak king gibi ise darbeyi yerken alev haline geçmis ve biz yeni görüceksek yenilmeleri daha kolay olur. G5'e dayanabileceklerini sanmiyorum. Bunlar hükümetin oyuncaklari özünde ve zaten kapisacaklar. Vegapunk istedigi kadar sallasin tayfaya karşı ise eninde sonunda parcalanacaklar. Sorun sayı. Ne kadar o bilinmiyor eger onlarca var ise ki ihtimal yüksek o zaman ciddi bir güç hükümet için. Robot özünde istedigi kadar yapabilirler.
 
Son düzenleme:
Bu Oda ölüyü bile diriltirken bu robotlara karşı olabildiğince bonkör davranıyor, birinin kafası patlıyor diğeri kendini havaya uçuruyor, birinin kolu gidiyor vs. Şu Vegapunk artığı robotlar çok sıkıcı olmaya başladı hele şu gösterilmeyen hain daha da sıkıcı. Bu beyinsiz japon niye her arc gizem oluşturacak silüet göstermek zorundaki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık