Luffy'de gördük uyanış öğrenilen bir şey değil. Onun dışında da kimsenin nasıl uyandırdığını görmedik, uyandırmış olan açıp kullandı.Beckman ve ya Kaido karşısında nasıl öğrendiği gösterilebilirdi. Law daha saçma zaten.
Luffy'de gördük uyanış öğrenilen bir şey değil. Onun dışında da kimsenin nasıl uyandırdığını görmedik, uyandırmış olan açıp kullandı.Beckman ve ya Kaido karşısında nasıl öğrendiği gösterilebilirdi. Law daha saçma zaten.
O ders çalışmak içindi kimse beni o kadar süre forumdan uzaklaştıramaz.Tiksav ne zaman hurdacı rizayı savunsa forumdan 6 ay kaçıyor. Yazık oldu platonik aşkının sonunu merak ediyordum.
O muhabbetin tiksinç olmasının sebebi karakter güçleri üzerinden sidik yarıştırmak değildi zaten. Bizimkilerin içinde bulunduğu durum eksi yazdıO değilde
Luffy yanında Lucci ile bir seraphimle savaşıyor.
Zoro yanında Kaku ile bir seraphimle savaşıyor.
Konu yorumlarının tamamı Kid
Kurtarıcı ilah gibi yetişti hurdacı
Kid'in değerli bir şeyi yok ki öldürülür diyelim seninkinin meyveyi çalabilirler diye ölür deniyor1063 Law vs. Karasakal olunca r.i.p yazısı doluydu buralar. Twitter'da buna dahil. O yüzden Kid fanı ya da sevenleri üzülmesin. Size yine insaflı davranmışlar. En fazla bir uvzunuzu veriyorsunuz. He ben alınmadım mı bunu yapanlara alınırım orası beni ilgilendirir.
Katakuri hayatında zorlu savaşa girmeden uyanış açmış biri. Öğrenerek yapılabilen bir şey olabilir. Luffy'nin meyvesi bozuk zaten direk.Luffy'de gördük uyanış öğrenilen bir şey değil. Onun dışında da kimsenin nasıl uyandırdığını görmedik, uyandırmış olan açıp kullandı.
6 ay da kesmez bu sefer. 1 yıldan aşağısı kurtarmaz tiksavGüncel eşleşmeler sonuçlanınca oluşacak güç seviyeleri
Kaku + Zoro = Mihawk Seraphim (Çakılı Mihawk seviyesi)
Luffy + Lucci = Kuma Seraphim (Kuma + King seviyesi?)
Law = Teach (Amiralden hızlı kaçma seviyesi)
Kid = Shanks (Amirali dokunmadan kaçırtma seviyesi)
Dün bir ton laf ettim bölüme seriyi salsam mı diye bile düşünmedim değil , Kid sayesinde tekrar seriye bağlandımO değilde
Luffy yanında Lucci ile bir seraphimle savaşıyor.
Zoro yanında Kaku ile bir seraphimle savaşıyor.
Konu yorumlarının tamamı Kid
Kurtarıcı ilah gibi yetişti hurdacı