Yanlış kelimesi yok o zamanlar bu seviyediki adamlara karşı şansı yoktu. Büyük p.up olsa enma ya da nika tarzı durum başka olur.Yorumun objektiflik seviyesi ,
Yanlış kelimesi yok o zamanlar bu seviyediki adamlara karşı şansı yoktu. Büyük p.up olsa enma ya da nika tarzı durum başka olur.Yorumun objektiflik seviyesi ,
Killer'ın en güçlü saldırısının 2 kılıçla içinden geçti Apo'ya kılıç bile çıkarmadı bayıltırken...Killer da Zoroyu çivileyen Hawkinsi yenmedi öldürdü. Apooyu tokatladı diyorsun 2v1 attı yandan vurdu 1 bölüm sonra Apooyu gördük Drakele tavla oynuyor. Bu mu tokatlama?
Meyve yemek, çapın sebebiyle kral hakin olması nasıl torpil la ? Torpil dediğin onu bir kılıçla uyandırmak, kullanmaktır heralde :d
Seninki Pica doğrarken, Beckmanle, Kaido'yla kapıştı uyandırmış olamaz mı ? Hayırdır?Killer'ın en güçlü saldırısının 2 kılıçla içinden geçti Apo'ya kılıç bile çıkarmadı bayıltırken...
Şşş Law meyveni uyandırdın mı Law
hee uyandırdım
Ben de uyandırdım
Tamam hadi devam
Aynen kanka...
Law için " Bana vurma " demesi her şeye bedel. Varsın bilinci kapanmasın.Dövüşü bombe kazandı zaten. Kid ve Law fanları da ekmeğini yedi işte daha kadının bilincini kapatamadılar.
Hikaye yazma seriden konuş. Zoro'nun iyi kötü gördük Kid'in ki gibi 2 lafa açmadı. Bm dövüşüne kadar bir kere bile muhabbeti geçmedi meyve uyandırmanın.Seninki Pica doğrarken, Beckmanle, Kaido'yla kapıştı uyandırmış olamaz mı ? Hayırdır?
Kid'i Wano'dan önce görmedik, yani meyvesini uyandırmış olmasıyla alakalı bir problem yoktu. Çatıda çok kalmadılar zaten, Luffy'nin bir dövüşün ortalarına ya da sonuna doğru g4 modunu göstermesi gibi bir şey.Hikaye yazma seriden konuş. Zoro'nun iyi kötü gördük Kid'in ki gibi 2 lafa açmadı. Bm dövüşüne kadar bir kere bile muhabbeti geçmedi meyve uyandırmanın.
Kid'in hikayesini mi okuyoruz ? Lawa laf atabilirsin adam Zunishanın üstünde odun keserken öğrenmiş. Bizimki arka planda geliştiHikaye yazma seriden konuş. Zoro'nun iyi kötü gördük Kid'in ki gibi 2 lafa açmadı. Bm dövüşüne kadar bir kere bile muhabbeti geçmedi meyve uyandırmanın.