Lucci nasıl kandırılmış la olayı anlatsın biri ben mevzuya uzağım şu an.Luffy yemlemiş lucci'yi. Zoro'da şaşırmış lucci yemi yutmuş diye abartıldığı kadar bir durum yok ortada.
Lucci nasıl kandırılmış la olayı anlatsın biri ben mevzuya uzağım şu an.Luffy yemlemiş lucci'yi. Zoro'da şaşırmış lucci yemi yutmuş diye abartıldığı kadar bir durum yok ortada.
Heee, hakkını yemişiz o zaman.Hayır, Lucci'nin yemi yutacak kadar mal olması şaşırıyor. Lucci, Luffy'den bile mal.
Yalnız Luffy doğal davrandı bence ama Zoro yem atıyor sandı. Tabii Luffy bazen zeki oluyor o yüzden net bir şey söylemek zor.Heee, hakkını yemişiz o zaman.
Zoro, Namilere bir şey yapar diye korkmuşa kadar gidebilir ama elimden kurtulamaz.İlk çeviri: Zoro serbest kalacaklar diye korkmuş
İkinci çeviri: Zoro tuzak olduğunu bildiği için korkmuş
Safları terketmeyin üçüncü çeviride çok farklı bir olay çıkabilir işin altından.
Sitcom karakteri gibi abartılı tepkiler vermiş sanırsın bana cennet mahallesi pembeYalnız Luffy doğal davrandı bence ama Zoro yem atıyor sandı. Tabii Luffy bazen zeki oluyor o yüzden net bir şey söylemek zor.
Bu tarz karakterlerin en azından kendilerine has bir gururu oluyo. luffy oradan vurmuş beni yenemedin diye şimdi ezik gibi hıncını tayfamdan mı alacaksın diyo. Lucci de buna tetikleniyo diye anladım benLucci nasıl kandırılmış la olayı anlatsın biri ben mevzuya uzağım şu an.
@Alpamis usta sana güvendik sandıklar açılınca yok oldun gel bir açıklama yap. Bizi de mağdur ettin