The Nameless 22 Şub 2023 #1,102 Kidd daha Shanks ile karşılaşmadan terlemeye başlamış. Ter analizcileri gelsin yorumlasın son sahneyi.
Kidd daha Shanks ile karşılaşmadan terlemeye başlamış. Ter analizcileri gelsin yorumlasın son sahneyi.
Aang 22 Şub 2023 #1,105 Yorumlardan okuduğum kadarıyla Kidd Shanks'ı kesmek için kasıp giden çarlar gibi olmuş.
nine tails 22 Şub 2023 #1,106 Kid 5 litre ter akıtmış korkudan kolu falanda tutmaya başlamış diye yorumladım. Law kadar olamadı hala.
Kid 5 litre ter akıtmış korkudan kolu falanda tutmaya başlamış diye yorumladım. Law kadar olamadı hala.
Skywalker 22 Şub 2023 #1,108 nine tails dedi ki: Kid 5 litre ter akıtmış korkudan kolu falanda tutmaya başlamış diye yorumladım. Law kadar olamadı hala. Genişletmek için tıkla ... Terden paslanmıştır metal kolu.
nine tails dedi ki: Kid 5 litre ter akıtmış korkudan kolu falanda tutmaya başlamış diye yorumladım. Law kadar olamadı hala. Genişletmek için tıkla ... Terden paslanmıştır metal kolu.
Daredewill 22 Şub 2023 #1,110 Koca yonkou robotcuk ile vs atmak için yardıma muhtaç davranıyor. Şaka gibi. Shanks'ın gerçek kişiliğini göreceğiz bakalım.
Koca yonkou robotcuk ile vs atmak için yardıma muhtaç davranıyor. Şaka gibi. Shanks'ın gerçek kişiliğini göreceğiz bakalım.