Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Reiper
Tescillenen Luffy'nin büyüklüğü oldu. Kaiso reyizi havada teklemis.
İstese tekleyemeyeceği adam yok demek ki. Şu an eğleniyor ağırdan alıyor reyiz.
Luffy iyi çocuktu ama o seviyelerin adamı değil, baksana Lucci uyanış açıyor hemen Nika geliyor, Serafreş Kuma saldırıyor hemen Nika geliyor, artık Luffy savaşı görmeyeceğiz bu net :)
 
Kaido ve Shanksa verilen yonko ağırlığına karizmasına bak bir de sözde teneke korsanlarının kaptanı Karasakalın imajına bak keşke hiç öyle bir karakter tasarlamasaydın Oda.
 
Teach yeni yonko oldu. Basamakları yeni yeni tırmandı. Wano sonrası yol ponesi için pusu kurması normal ama Bu Shanks ne zamandır yonko. One Piece hedefliyorum diyorsun ama yol ponesi şimdi mi aklına geliyor. Teach'in yaptığından farkı yok bunun.

Kaido ve Big Mom'a büyük artı yazdı bu bölüm. Shanks'a ise kocaman eksi. Poneyi almak için bunlara girişmeye façası yememiş.
Müthiş çıkarım yahu. Tabi olayı neresinden bakarsak o şekilde yorum yapabiliriz. Shanks büyük ihtimal Nika'yı bekliyordu. Adam Roger'in şapkasını emanet ettiği kişi. Raftel'dir kayıp yüzyıldır birşeyler biliyordur herhalde değil mi ? Nika ortaya çıktığı gibi bu adam artık zamanı geldi raftele gitmeye dedi Beckmann'e . Bariz yani birşeyler. Ha art niyetli olsam senin gibi Kaido ve Mom'un yenilmesini bekledi de derim tabiki. Ama unuttuğun birşey var. Serinin yazarı kendini Shanks'a benzetiyorken o iş zor.
 
Shanks Roger'dan ve Rayleigh'den duymuştur bunlar zor zamanda birlik olurlar aman dikkat et diye.

O yüzden Shanks, WB, Kaido ve BM'nin zor zamanlarda birleşme ihtimaline karşı temkinli yaklaşmıştır. Ayrı ayrı üçünü de gömerdi ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık