Bugün dostluğumuzun şahlandığı gündür.
İki dakikada nereden nereye geldin.Kid’in başı beladaymış diye duyum geldi kaynağım @Sodex.
Bugün dostluğumuzun şahlandığı gündür.
İki dakikada nereden nereye geldin.Kid’in başı beladaymış diye duyum geldi kaynağım @Sodex.
Onun edeceği maksimum yardım Luffy’nin şapkasını taşımak olur.Sini impiritir ilirik girmiyirim hisir şipki
hüüü beni sal yardım edeyim hasır şapka hüüü
Usta Zoro var onun için...Onun edeceği maksimum yardım Luffy’nin şapkasını taşımak olur.
Sini impiritir ilirik girmiyirim hisir şipki
hüüü beni sal yardım edeyim hasır şapka hüüü
Bence bir amiral böyle şeyler söylemez...
sende varya iyi sulandırıyon he. Kıyıda köşede bekleyip bölüm dışı yorum yapıyon birde profilini gizlemişsin ki kimse açığını bulmaısn vay köftehor .DLucci amiral gücüne ne ara çıktı o zaman?
sende varya iyi sulandırıyon he. Kıyıda köşede bekleyip bölüm dışı yorum yapıyon birde profilini gizlemişsin ki kimse açığını bulmaısn vay köftehor .D
Lucci 28 yaşında amiraller 50 küsür yaşlarındalar yani Luccinin amiral olma durumu ileriye doğru var zaten. Bizde buna göre yorum yaptık.Yanlış bir yorum yapmadık.
Öyle diyorsun da Kid nasıl bu kadar kısa bir zamanda gelişti?Lucci amiral gücüne ne ara çıktı o zaman?
@Sodex hallediyor o mevzuyu sıkıntı yokkimse açığını bulmaısn
Öyle diyorsun da Kid nasıl bu kadar kısa bir zamanda gelişti?
Bu adam Wano’da,Law’ın yancısı değil miydi?Ne oldu da Shanks’a kafa tutacak pozisyona geldi?
Gemisindeysen hızlandırılmış kral haki eğitimi mi aldı bu adam?