Hem haki hem şanks pek gerçek gelmedi bana. Eğer gerçek ise kid şimdiden wb yi geçmiş haki de yaz bunuGerçek gibi geldi bana.
Hem haki hem şanks pek gerçek gelmedi bana. Eğer gerçek ise kid şimdiden wb yi geçmiş haki de yaz bunuGerçek gibi geldi bana.
Güç olarak değil, böyle bir karşılaşma beklemiyordum.Kral haki kullanmaya başlaması lazımdı artık.
Kid ne zamandan beridir kral hakiyi silahlanma hakisine eklemeyi öğrendi de bu şekilde kullanabiliyor?
Zoro kral hakinin varlığından bile haber değildi...Kid ne zamandan beridir kral hakiyi silahlanma hakisine eklemeyi öğrendi de bu şekilde kullanabiliyor?
Kemal’im….Pardon Oda’m yapmaz öyle şey.
Yapmaz…Yapamaz…Yapmamalı…Yapar mı?
sodaaaaaaaaaaa!!!
Lucci amiral gücüne ne ara çıktı o zaman?ana karakter dışında çizdiği diğer çarların nasıl güçlendiğini,ne yediğini ne içtiğini,geçmişini,tayfasının tam kısmını her şeyi muallakta bırakıyor mesela kid hikaye olarak en az luffy kadar ilerleyecek diyoruzda yahu bir karakter insanın hiç mi içine sinmez. Kid öyle bunu karakteri sevmiyorum olarak algılamayın bunu diyebilirim ve normaldir. Ama kid işlenmemiş bir karakter abi sanki bir hayalet var kendiliğinden level atlıyor hileyle,hurdayla ama biz görmüyoruz. Bunu deyince arkadaşlar muz kabuğuna kayıp düşen kürdan bacak 10 yaş ıq bigmomu önumuze getiriyorlar.
Kid elbaftaysa,elbaftan bir şey beklemeye gerek yok.
Tayfa elbaftaysa,bir şey beklemeye gerek var.
Sini impiritir ilirik girmiyirim hisir şipkiLucci amiral gücüne ne ara çıktı o zaman?