Ya reis ne önemi var? Sen başından beri böyle tasarladığına inanıyor musun? Bir taraflarından isim uydurdu işte.Şimdi zoro'nun büyükbabası hayatta mı ona ölü dememiş.
Adamın tüm ailesi ölmüş zaten soyunun bir önemi kalmamış
İlk yapılan seraphim çıksaydı bu kadar acıtır mıydı diye düşünüyorsun değil miYa reis ne önemi var? Sen başından beri böyle tasarladığına inanıyor musun? Bir taraflarından isim uydurdu işte.
Orochi'nin oğlu çıksa daha iyiydi. En azından Oda'da biraz cesaret varmış derdim.İlk yapılan seraphim çıksaydı bu kadar acıtır mıydı diye düşünüyorsun değil mi
Cok buyuk karaktersiz çooookOda, Zoro'nun soyağacını SBS'de açıklamış:
Yani One Piece'te gördüğüm en net retconlardan birisi budur. Neden bilmiyorum ama açıkça hem Zoro'nun hem de Wano'nun hikayesini değiştirdi.
Ushimaru'yu babası yapıp, hikayesini ve trajik geçmişini işleyip, üstüne de Ryuma ile sağlam bir bağlantı-benzerlik kurup Kaido savaşında çok daha büyük bir rol verecekken, bir sebepten ötürü her şeyi değiştirdi ve neticesinden birkaç isim uydurup Zoro'yu da önemsiz birlerinin çocuğu yaptı ama Shimotsukiler'den de ayıramadı doğal olarak. Yoksa o kadar benzerlik ve bağlantı tamamen havada kalacaktı anlamsız şekilde.
İnsanlar Zkk ile dalga geçedursun, Oda'nın ne kadar rezalet ve korkak bir yazar olduğunu anlayan da çok kişi vardır diye düşünüyorum.
Soyağacında bile silüet çiziyor herif. Şaka gibi.
Adamın ne hayalinin bir ağırlığı kaldı ne de karakter olarak bir derinliği kaldı. Sadece görüntüden ibaret olan, fan service bir karakter. Şu andan itibaren, benim de umurumda değil artık Zoro. Böyle boş bir karakterin fanı olamam bir inat uğruna.@Roronoa Zoro Garibimin kimsesi kalmamış. Oda uğraşmak istememiş anlaşılan.
Orochi gibi birisinden Zoro gibi oğül çıkması için, Zoro'nun annesinin tanrıça falan olması gerekir.Orochi'nin oğlu çıksa daha iyiydi. En azından Oda'da biraz cesaret varmış derdim.
Ben fanlığa devam.Adamın ne hayalinin bir ağırlığı kaldı ne de karakter olarak bir derinliği kaldı. Sadece görüntüden ibaret olan, fan service bir karakter. Şu andan itibaren, benim de umurumda değil artık Zoro. Böyle boş bir karakterin fanı olamam bir inat uğruna.
Dangalak herif. Saak saçma ne kadar karakter varsa hepsine flashback çizdi ama iş Zoro'ya gelince SBS'e yazdığı diğer trol cevaplardan aşağı olmayan bir cevapla işi bitiriyor.Cok buyuk karaktersiz çooook