97’de çıkan bir manganın ana karakteriydi ama hala hayatta mı onu bilmiyorum.Luffy mi ?
Luffy kim
97’de çıkan bir manganın ana karakteriydi ama hala hayatta mı onu bilmiyorum.Luffy mi ?
Luffy kim
Oda üzer seniUla shanks kidi osuruğu ile bayıltır düello ve kim güldürmeyin
Anlamadım ben şimdi Zoro ve Ryuma akraba mı?Oda, Zoro'nun soyağacını SBS'de açıklamış:
Yani One Piece'te gördüğüm en net retconlardan birisi budur. Neden bilmiyorum ama açıkça hem Zoro'nun hem de Wano'nun hikayesini değiştirdi.
Ushimaru'yu babası yapıp, hikayesini ve trajik geçmişini işleyip, üstüne de Ryuma ile sağlam bir bağlantı-benzerlik kurup Kaido savaşında çok daha büyük bir rol verecekken, bir sebepten ötürü her şeyi değiştirdi ve neticesinden birkaç isim uydurup Zoro'yu da önemsiz birlerinin çocuğu yaptı ama Shimotsukiler'den de ayıramadı doğal olarak. Yoksa o kadar benzerlik ve bağlantı tamamen havada kalacaktı anlamsız şekilde.
İnsanlar Zkk ile dalga geçedursun, Oda'nın ne kadar rezalet ve korkak bir yazar olduğunu anlayan da çok kişi vardır diye düşünüyorum.
Soyağacında bile silüet çiziyor herif. Şaka gibi.
Özeti ne bunun?Oda, Zoro'nun soyağacını SBS'de açıklamış:
Yani One Piece'te gördüğüm en net retconlardan birisi budur. Neden bilmiyorum ama açıkça hem Zoro'nun hem de Wano'nun hikayesini değiştirdi.
Ushimaru'yu babası yapıp, hikayesini ve trajik geçmişini işleyip, üstüne de Ryuma ile sağlam bir bağlantı-benzerlik kurup Kaido savaşında çok daha büyük bir rol verecekken, bir sebepten ötürü her şeyi değiştirdi ve neticesinden birkaç isim uydurup Zoro'yu da önemsiz birlerinin çocuğu yaptı ama Shimotsukiler'den de ayıramadı doğal olarak. Yoksa o kadar benzerlik ve bağlantı tamamen havada kalacaktı anlamsız şekilde.
İnsanlar Zkk ile dalga geçedursun, Oda'nın ne kadar rezalet ve korkak bir yazar olduğunu anlayan da çok kişi vardır diye düşünüyorum.
Soyağacında bile silüet çiziyor herif. Şaka gibi.
Kan bağı var babaanne tarafından. Öyle anladım.Anlamadım ben şimdi Zoro ve Ryuma akraba mı?
Çok gereksiz bir topa girdi Oda bence. Yine sıvayacak.Kan bağı var babaanne tarafından. Öyle anladım.
Evet. Dıdısının dıdısı gibi bir şey. Ben de net olarak anlamadım açıkçası. Önemsemiyorum çünkü.Anlamadım ben şimdi Zoro ve Ryuma akraba mı?
Özeti; Zoro, altyapısı olmayan, ailesinin bile işlenmeye değer görülmediği bomboş bir fan karakteri. İsimler önemsiz. Onlara ben de dikkat etmedim.Özeti ne bunun?
Yani bunu yapınca eline ne geçiyor anlamıyorum. İyice saldı seriyi. Kafasına ne gelirse onu yapıyor.Evet. Dıdısının dıdısı gibi bir şey. Ben de net olarak anlamadım açıkçası. Önemsemiyorum çünkü.
Adam serinin en çok sevilen 2.karakterine bile değer vermiyor. Sevilmesini geçtim, One Piece'in tetikleyici 3 karakterinden biri olduğunu kendisi söylemişti.Yani bunu yapınca eline ne geçiyor anlamıyorum. İyice saldı seriyi. Kafasına ne gelirse onu yapıyor.