Big Mom ile ittifak kurarken sarhoş değildi gelirsen seni öldürürüm lafının arkasında duramadı işte.Ağlak sarhoş modunda o sırada.
Big Mom ile ittifak kurarken sarhoş değildi gelirsen seni öldürürüm lafının arkasında duramadı işte.Ağlak sarhoş modunda o sırada.
Nalakası var kardeşim? Savaşmak istemediği için öyle dedi. İstese tüm tayfasıyla öldürebilirdi zaten. İki rakip korsanın böyle cümleler kurması gayet doğal.Big Mom ile ittifak kurarken sarhoş değildi gelirsen seni öldürürüm lafının arkasında duramadı işte.
Elbaf savaşı böyle biter gibi.
Agsgsssssdsc ruh hastası. Böyle devaamElbaf savaşı böyle biter gibi.
Akıyor bu hafta ilhamAgsgsssssdsc ruh hastası. Böyle devaam
Çok takılma bunlara dostum çek bir çay bak keyfine Akainu zaten 10 yonko gücünde çıkacak.Sakazuki > Shanks diyorduk Oda gitti Kizaru > Shanks çıkarttı. Kızıl Ejder de aradan çıksa da ortam yavaş yavaş seri sonu ağır toplarına kalsın.
Adı ne olur bilmiyorum ama şöyle zamanı ileri geri sarabildiği bir oda süper olurduR Room olmasın o. Ama S Room da bekliyorum, olur. :dd.d İşlevine göre farklı odalar kullanabilir. Bu da doğal geliyor bana. Her odanın kullanım şekli farklı sonuçta. Radyasyon odasında gidip ameliyat yapmıyorsun mesela. Ona göre ayrılabilir.
Yok artık dostum bütün fantastik güçleri Law'ın meyveye mi sığdıracağız. Bu seride inşaat demiri itip çekerek dövüşen adamlar var bu kadarı çok fazla olurAdı ne olur bilmiyorum ama şöyle zamanı ileri geri sarabildiği bir oda süper olurdu