Sıralama bence Kaido > BM > Shanks > BB idi, Kaido kesinlikle gelmiş geçmiş en güçlü varlık bana göre ancak BM de diğer Yonkolardan zayıf falan değildir, hatta daha güçlüdür. Law ve Kidd ikilisini yendi zaten bu kadın, yere yatırdı yumruk manyağı yaptı, bayılttı. Sonra araya E. Oda girdi, oğullarının canını alan BM Kid ve Law'ı orda bırakıp kalkıp çatıya çıkmaya karar verdi, buna rağmen 2 vs 1'de yenilmedi, Law bir yerinden S Room uydurdu, o da yetmedi, üstüne atom bombası attılar, kadın hala bu beni öldürmeye yetmez diyordu, E. Oda kaldırdı magmanın içine attı, o da yetmedi devasa bir yanardağı patlaması oluştu, biz hala acaba öldü mü diyoruz. Bu yazılanların 10'da biri olsa ne BB sağ kalır ne ShanksGöğü yarmak denk oldukları anlamına gelmıyor. Shanks ile Yaşlı WB de Göğü yarıyor ama denk değiller. Kaidou ile Base Luffy'de Göğü yardılar ama gördük ki denk değillermiş. oda denk göstermek istese ikisinden birine en güçlü yaratık demezdi zaten
Kaido zaten hemen hemen her alanda daha iyi performans gösterdi Wanoda. Daha çok kişiyle dövüştü. big mom'a kıyasla daha az low anları var. Biri tanrıya yenildi biri kid ve lawa. Big mom net şekilde Kaido'dan güçsüz. hatta en zayıf yonkodur
Kid’i durdurabilecek tek kişi Shanks orada. O yüzden Kid baya zarar verebilir, Shanks müdahale etmezseKid Shanks'ın teklifine Rockstar'ı çarmıha gererek cevap verecek
Kaido'ya tek atan Luffy nerde?Sıralama bence Kaido > BM > Shanks > BB idi, Kaido kesinlikle gelmiş geçmiş en güçlü varlık bana göre ancak BM de diğer Yonkolardan zayıf falan değildir, hatta daha güçlüdür. Law ve Kidd ikilisini yendi zaten bu kadın, yere yatırdı yumruk manyağı yaptı, bayılttı. Sonra araya E. Oda girdi, oğullarının canını alan BM Kid ve Law'ı orda bırakıp kalkıp çatıya çıkmaya karar verdi, buna rağmen 2 vs 1'de yenilmedi, Law bir yerinden S Room uydurdu, o da yetmedi, üstüne atom bombası attılar, kadın hala bu beni öldürmeye yetmez diyordu, E. Oda kaldırdı magmanın içine attı, o da yetmedi devasa bir yanardağı patlaması oluştu, biz hala acaba öldü mü diyoruz. Bu yazılanların 10'da biri olsa ne BB sağ kalır ne Shanks
Kaido'nun sağ kolunun big mom ve Tayfasına uyguladığı tarifeSeni öldüreceğim diyen Kaido'ya, kendi adasında Big Mom'un uyguladığı tarife @Büyük Devrimci Dragon @II. Invictus
Seni öldüreceğim diyen Kaido'nun Big Mom yenilince verdiği tepki. Boşuna tutarsız reis demiyoruz.Seni öldüreceğim diyen Kaido'ya, kendi adasında Big Mom'un uyguladığı tarife @Büyük Devrimci Dragon @II. Invictus
Ağlak sarhoş modunda o sırada.Seni öldüreceğim diyen Kaido'nun Big Mom yenilince verdiği tepki. Boşuna tutarsız reis demiyoruz.
Seni öldüreceğim diyen Kaido'nun Big Mom yenilince verdiği tepki. Boşuna tutarsız reis demiyoruz.
R Room olmasın o. Ama S Room da bekliyorum, olur. :dd.d İşlevine göre farklı odalar kullanabilir. Bu da doğal geliyor bana. Her odanın kullanım şekli farklı sonuçta. Radyasyon odasında gidip ameliyat yapmıyorsun mesela. Ona göre ayrılabilir.Sıralama bence Kaido > BM > Shanks > BB idi, Kaido kesinlikle gelmiş geçmiş en güçlü varlık bana göre ancak BM de diğer Yonkolardan zayıf falan değildir, hatta daha güçlüdür. Law ve Kidd ikilisini yendi zaten bu kadın, yere yatırdı yumruk manyağı yaptı, bayılttı. Sonra araya E. Oda girdi, oğullarının canını alan BM Kid ve Law'ı orda bırakıp kalkıp çatıya çıkmaya karar verdi, buna rağmen 2 vs 1'de yenilmedi, Law bir yerinden S Room uydurdu, o da yetmedi, üstüne atom bombası attılar, kadın hala bu beni öldürmeye yetmez diyordu, E. Oda kaldırdı magmanın içine attı, o da yetmedi devasa bir yanardağı patlaması oluştu, biz hala acaba öldü mü diyoruz. Bu yazılanların 10'da biri olsa ne BB sağ kalır ne Shanks