Tebrik ediyorum arkadaşım…Ben hayatımda bir konuyu, başka bir konuya bağlayabilen çok kişi tanıdım ama senin gibisini tanımadım.An itibariyle Shanks...
Sen çağ atlattın bana.Sayende aydınlanma çağına girdim.
Tebrik ediyorum arkadaşım…Ben hayatımda bir konuyu, başka bir konuya bağlayabilen çok kişi tanıdım ama senin gibisini tanımadım.An itibariyle Shanks...
Law'ın bahtsızlığı Teach gibi bir adama yakalanması.Tam ucundan şöyle yumuşayacağım, kullanıldığımı öğreniyorum.
Senden hiçbir şekilde olmuyormuş. :dd.d
Shanks'ta öyle. Oda'nın bizzat kendi gibi gördüğü karakter Shanks. Kid'in Shanks ile karşılaşması piyangom oldu. Kesinleşti gözümde, aynı şeyleri yaşayacaklar. Hep söylediğim şöyle bir avantaj var ben de. Oda, hep bir şeylerden esinlendiği için deniz savaşının Law'a gelmesi de tesadüf olmamalı. Böyle düşünüyorum. Bakıcezz.Law'ın bahtsızlığı Teach gibi bir adama yakalanması.
Teach'in olayı sadece meyve avcılığı değil, Oda'nın en büyük yatırımını yaptığı karakter. Meyvesini alabilir, kendini ölümsüz yaptırabilir, adamı yapabilir ya da daha kötü şeyler yaşatabilir. Söz konusu Teach olunca bir sıfır değil yüz sıfır geridesin.
Söz konusu Shanks ve Kid olduğunda ne şiş ne et yansın diyebilir ama Law ve Teach konusunda direkt Law'ı yakar, sorun bu.Shanks'ta öyle. Oda'nın bizzat kendi gibi gördüğü karakter Shanks. Kid'in Shanks ile karşılaşması piyangom oldu. Kesinleşti gözümde, aynı şeyleri yaşayacaklar. Hep söylediğim şöyle bir avantaj var ben de. Oda, hep bir şeylerden esinlendiği için deniz savaşının Law'a gelmesi de tesadüf olmamalı. Böyle düşünüyorum. Bakıcezz.
Law daha alfa hurdacidan gülüşü yeter en azından insanı bir rahatlatiyor o gülüş.
Yakmaz. Ne şekilde evirecek bu savaşları bilmiyorum ama Luffy-Law-Kid beraber devam edecekler. Oden'in kehaneti olarak çatıda da bu söylendi.Söz konusu Shanks ve Kid olduğunda ne şiş ne et yansın diyebilir ama Law ve Teach konusunda direkt Law'ı yakar, sorun bu.
Tersi nefret ediyor.Gelen arkadaşın da Law fanı mı?