An itibariyle Shanks...
Icardi asist yapıyor, Shanks hazıra konuyor. Icardi bu kıyası görse GS'den gider, lütfen.
An itibariyle Shanks...
Kid & Law vs Mama karşılaşmasına sayfa bile ayırmak istemedi Oda. Yoksa Mama'nın düşüşü de en az Kaido'nunki kadar ihtişamlı olmalıydı. Algı meselesi bu, Oda'nın bu savaşa gereken özeni göstermemesi Kid ve Law'ı zayıflattı, onları olduğundan daha zayıf gösterdi, sadece Kid ve Law'ı değil Mama'nın da zayıf bir imaj çizmesine sebep oldu.Shanksı nasıl atlatacak bakalım. Bence bir iki de bacak gider darth vader gibi dolaşıe
O değil de bu yorumu gören @Trafalgar Law çok şaşırır, kriz falan geçirmese iyiKid & Law vs Mama karşılaşmasına sayfa bile ayırmak istemedi Oda. Yoksa Mama'nın düşüşü de en az Kaido'nunki kadar ihtişamlı olmalıydı. Algı meselesi bu, Oda'nın bu savaşa gereken özeni göstermemesi Kid ve Law'ı zayıflattı, onları olduğundan daha zayıf gösterdi sadece Kid ve Law'ı değil Mama'nın da zayıf bir imaj çizmesine sebep oldu.
Tamam bi Luffy değiller ama üç korsana da üç milyar ödül vererek mesajı vermiş Oda. Aynı seviyede olmasalar da yakın olduklarını anlamamız için yeterli bu. Haliyle Kid'i ısrarla zayıf görmek anlamsız.
Her adada barda tanıştığı kadınlar yüzünden ırz düşmanı diyorsun galibaAn itibariyle Shanks...
Yine ne şekilde Law'ı gömdün acaba diye girdim buraya. Hangi cümlede fevrileşeceğim diye okurken öyle bir şey olmadı. sjhsh Şöyle oldum yani bazen şaşırtabiliyorsun demek ki :dO değil de bu yorumu gören @Trafalgar Law çok şaşırır, kriz falan geçirmese iyi
Irz dusmanlıgı-bitiricilik ve gördüğü ilgi... Shanks=İcardi. Özellikle ırz düsmanlığı özelligıyle... Kid'e neler yapacak hayal edemiyorum... skskaksksHer adada barda tanıştığı kadınlar yüzünden ırz düşmanı diyorsun galiba
O kadar adam yapamadı ama sen hafiften soğuttun beni Shanks'tanIrz dusmanlıgı-bitiricilik ve gördüğü ilgi... Shanks=İcardi. Özellikle ırz düsmanlığı özelligıyle... Kid'e neler yapacak hayal edemiyorum... skskaksks
Kid övmem gerekiyordu, Mama gibi bir ortak noktaları olunca kaçınılmazdı bu. Yoksa yapmam böyle şeyler.Yine ne şekilde Law'ı gömdün acaba diye girdim buraya. Hangi cümlede fevrileşeceğim diye okurken öyle bir şey olmadı. sjhsh Şöyle oldum yani bazen şaşırtabiliyorsun demek ki :d
Tam ucundan şöyle yumuşayacağım, kullanıldığımı öğreniyorum.Kid övmem gerekiyordu, Mama gibi bir ortak noktaları olunca kaçınılmazdı bu. Yoksa yapmam böyle şeyler.