Kid kaybederse lobinize kayyum atayacam.Aramaki özellikle o gençlere saldırmaya geliyor.
Shanks özellikle Kid'i beklemiyor ya da Kid'e saldırmayı düşünmüyor.Sadece yanlış zamanda yanlış yerde karşılaştılar.E doğal olarak çarpışma olacak... Buna rağmen Shanks kitabeyi verirsen gidebilirsin diyor.
Aramaki ve Shanks'in yaptıkları aynı şey değil.Shanks kendisiyle çelişmiyor.
Ya adam her arcı bire bir kopyalıyor, o sahneyi kopyalamış çok mu.Luffy sekansını kopyalaması olmamış.O muhabbet çocuk Luffy’e özel olmalıydı.Biliyorum her çocuk aynı şeyleri söyleyebilir ama çok nadir yaşanan anlar gibi hissettiriyordu seri başında o yüzden tekrarlanabileceği mesajı hoşuma gitmedi.
Kalabalık gitmek istiyor derken kastım zaten toplamış olduğu orduyla gövde gösterisi yapmak. Hazır toplamış tabi ki. İstese sadece kendi tayfasıyla da gitmek isteyebilir. Siz iki dakika bekleyin ben gömeyim, ondan sonra beraber çıkalım yola da diyebilirdi.Shanks zaten Elbaf'tan ayrılmayı düşünüyor.Fakat Kid'e denk geldikleri için o iş yatıyor.
Harekete geçicem dedikten sonra filosunu toplamış sanırım... O yüzden Elbaf bu kadar kalabalık.
Diğer bölüm senin saf değiştirme hızıKid kaybederse lobinize kayyum atayacam.
usuruktan teyyare tayfası var işteDalga geçiyor.
Zoro'dan hiç böyle bir şey görmedik misal, Luffy'e inancı tam. Kid, makarnacıyı yanına alıp baştan kaybetmiş.
Ya sen ne tatlı şeysin öyle... Kıyamam ben sana sen kayyum mu atayacaksın ?Kid kaybederse lobinize kayyum atayacam.