Bir de onla denize açılmayı isteyecek ele avuca sığmaz bir çocukShanks bir adaya ilk gittiğinde orada barmen kadın var mı ona bakıyormuş.
Bir de onla denize açılmayı isteyecek ele avuca sığmaz bir çocukShanks bir adaya ilk gittiğinde orada barmen kadın var mı ona bakıyormuş.
İşte çelişiyor diye düşünen de var. Bence Shanks Kid’e karşı özellikle kalabalık gitmek istiyor ki düşmanın gözü korksun, geri çekilsin ve kan dökülmesin. Bunu bana düşündüren şey gördüğümüz kadarıyla Shanks'ın karakteri. Aynı şeyi Teach sadece düşman ezmek için yapar mesela.Aramaki özellikle o gençlere saldırmaya geliyor.
Shanks özellikle Kid'i beklemiyor ya da Kid'e saldırmayı düşünmüyor.Sadece yanlış zamanda yanlış yerde karşılaştılar.E doğal olarak çarpışma olacak... Buna rağmen Shanks kitabeyi verirsen gidebilirsin diyor.
Aramaki ve Shanks'in yaptıkları aynı şey değil.Shanks kendisiyle çelişmiyor.
Sazan gibi atladım arkadaşlar kusura bakmayın, Kid ve Killerdan bahsediyormuş.İki Cesur savaşçı mı ? Puhahah aynen kanka. O kadar cesurki Rogerdan ayrıldığından beri façası wanoya gitmeye yememiş. Kaç yaşına gelmiş elinde bir tane pone yok. Tam kıvama gelmemiş yeni nesile karşı bir de devlerden yardım alıp gidiyor. Bu kadar cesaret biraz fazla ya :d
Shanks zaten Elbaf'tan ayrılmayı düşünüyor.Fakat Kid'e denk geldikleri için o iş yatıyor.İşte çelişiyor diye düşünen de var. Bence Shanks Kid’e karşı özellikle kalabalık gitmek istiyor ki düşmanın gözü korksun, geri çekilsin ve kan dökülmesin. Bunu bana düşündüren şey gördüğümüz kadarıyla Shanks'ın karakteri. Aynı şeyi Teach sadece düşman ezmek için yapar mesela.
Luffy sekansını kopyalaması olmamış.O muhabbet çocuk Luffy’e özel olmalıydı.Biliyorum her çocuk aynı şeyleri söyleyebilir ama çok nadir yaşanan anlar gibi hissettiriyordu seri başında o yüzden tekrarlanabileceği mesajı hoşuma gitmedi.Bir de onla denize açılmayı isteyecek ele avuca sığmaz bir çocuk
Teach Hancock'a karşı 2 astıyla gitti law ve tayfasına karşı 1vs 1 yapıyor adamın elaman eksiği var shanksta olduğu gibi geniş bir kadrosu yok ki.İşte çelişiyor diye düşünen de var. Bence Shanks Kid’e karşı özellikle kalabalık gitmek istiyor ki düşmanın gözü korksun, geri çekilsin ve kan dökülmesin. Bunu bana düşündüren şey gördüğümüz kadarıyla Shanks'ın karakteri. Aynı şeyi Teach sadece düşman ezmek için yapar mesela.
Kid geri çekilecek biri değil. Yardım da gelmez buna. İhtimaller Law'a göre daha az gibi.Law'a niye yaptın ya o zaman.
Bir de şey diyorlar; Shanks Aramaki'ye gençlere dokunma dedi ama kendi dokunuyor. Aramaki'nin kimseye seçenek sunacağını sanmıyorum ama Shanks sunuyor.