Mantıklı istekleri kale almaz o dingil. Gider nerede 10 IQ istek var onu onaylar.@II. Invictus usta şu adama Kid’e şöyle dövüş stili çiz diye istek atalım bu mal çizemiyor.
Mantıklı istekleri kale almaz o dingil. Gider nerede 10 IQ istek var onu onaylar.@II. Invictus usta şu adama Kid’e şöyle dövüş stili çiz diye istek atalım bu mal çizemiyor.
H.haki bas@II. Invictus usta şu adama Kid’e şöyle dövüş stili çiz diye istek atalım bu mal çizemiyor.
Erkan12 WG’de çılgın atacak bu gece.
Sanci'nin ateşe dayanıklığı bile Cacci sayesindeymiş. En büyük gücü Diable Kambe yani.Erkan'lık bir durum olduğunu sanmıyorum. Zoro'nun Ryuma ile kan bağının çıkması, diğer tayfa üyelerine göre normal. Burada gen muhabbetleri yapanlar var diye olay böyle büyümüş. Yoksa Luffy ve Sanji de kan bağı ile özel kişiler.
Katakuri’nin Strong Mochi’si gibi iki tane dev metal yumruk yapsın onlara kral haki ekleyip savursun. Zarfın arasına 100 dolar sıkıştır yollarken usta.Biraz smackdown biraz magneto ortaya karışık bişeyler yapalım.
Sanci'nin ateşe dayanıklığı bile Cacci sayesindeymiş. En büyük gücü Diable Kambe yani.
@RedTeroR buna nasıl izin verdin ? :S Bir Zoro fanı daima Zoro fanı kalır klübe girdi mi çıkamaz diye biliyordum ben…Olmaz yav öyle şey. Senin gibi efsane Zoro fanları arasına girmiş birinin bir anda bırakması. Vallahi üzüldüm.