Mihawk ile olan vsyi de gazeteye düşürecek belli
Bunu 14 yıldır söylüyoruz.En çok Zorocular alaya alıyordu.Haklının acelesi yok.Luffy dışında herkesi geri plana attı. Zoro da nasibini aldı ama böylesini beklemiyordum fazla olmuş. Oden'in külodunu çizmeye tayfayı çizmekten daha çok önem gösteren bir adamın eseri bu. Yapacak bir şey yok
Olmaz yav öyle şey. Senin gibi efsane Zoro fanları arasına girmiş birinin bir anda bırakması. Vallahi üzüldüm.
Boş ver biz sohbet etmeye devam ederiz. Yeri gelir Zoro savunuruz yine. Oda'nın bu hareketi bir tepkiyi hak ediyordu ama.Olmaz yav öyle şey. Senin gibi efsane Zoro fanları arasına girmiş birinin bir anda bırakması. Vallahi üzüldüm.
Cidden üzüldüm hacı.
Yemin ediyorum anasını babasının adını peçeteyle ilettiklerini öğrenince benim de zoruma gitti birazCidden üzüldüm hacı.
Erkan'ın, Mihawk ve Shanks rekabeti olması için Mihawk'ın 3 milyar ödül olması gerekiyor dediğinden beri konuşmaması gerekiyor. :/Erkan12 WG’de çılgın atacak bu gece.
Biraz smackdown biraz magneto ortaya karışık bişeyler yapalım.@II. Invictus usta şu adama Kid’e şöyle dövüş stili çiz diye istek atalım bu mal çizemiyor.