Abart abart.Köylü çocuğu çıkmış
Lütfü fanları soylu yapmaya çalışıyor.
Adam %100 Roronoa
Reis o kadar bağ benle Şah İsmail arasında da vardır Karabağ- Azerbaycan tarafından göçtüğümüz için, Lütfücülerin oyununa gelmeyin xD
Abart abart.Köylü çocuğu çıkmış
Lütfü fanları soylu yapmaya çalışıyor.
Adam %100 Roronoa
Reis o kadar bağ benle Şah İsmail arasında da vardır Karabağ- Azerbaycan tarafından göçtüğümüz için, Lütfücülerin oyununa gelmeyin xD
Babasının Ushimaru falan çıkmasından daha iyi tabi ama bir kere adı karıştı artık bu soya eskisi gibi bakılmaz karaktere.Reis o kadar bağ benle Şah İsmail arasında da vardır Karabağ- Azerbaycan tarafından göçtüğümüz için, Lütfücülerin oyununa gelmeyin xD
Neyi abartıyorum 560. göbekten gayet akraba olabilirizAbart abart.
Ben doğrudan Shimotsuki bekliyordum. Lütfü fanları Ryuma'nın öz çocuğu gibi yorum atıyorlar.Babasının Ushimaru falan çıkmasından daha iyi tabi ama bir kere adı karıştı artık bu soya eskisi gibi bakılmaz karaktere.
Ryuma'nın doğrudan soyundan gelen kadının torunu imiş. 560. göbek o mu olur.Neyi abartıyorum 560. göbekten gayet akraba olabiliriz
Okuduğunu anlamıyorsun. En azından ne olduğunu öğrendik diyorum, sense en azından ryumanın soyundan diye anlıyorsun. Beni alıntılama.Ya sırf şu soy muhabbetini yumuşatmak için önce ortaya Zoro klondur falan diye dedikodu yaydınız şimdi de en azından soyu Ryuma’dan diyorsunuz. Vallahi sizden korkulur
Aşağı yukarı öyle olur zaten ne sanıyorsun kadın ve erkek tarafından birinden gelecek işte.Ryuma'nın doğrudan soyundan gelen kadının torunu imiş. 560. göbek o mu olur.
Zamanında Luffy'e çok laf söylediysen onlarda laf atar tabi yapacak bir şey yok belkide kabullenmek en iyisidir.Ben doğrudan Shimotsuki bekliyordum. Lütfü fanları Ryuma'nın öz çocuğu gibi yorum atıyorlar
Büyük ihtimal kral hakide oradan geliyor.@Alpamis @II. Invictus zoro ve ryuma akraba çıkmış