Ryuma'nın soyu ShimotsukiUğraşmıyorum sataşmıyorum yahu.
Oda Ryuuma'nın soyundan geliyor demiş bunu inkar ediyor bana...
Zoro'nun soyu Roronoa
Oda'ya mektup yaz değiştirsin soyu xD
Ryuma'nın soyu ShimotsukiUğraşmıyorum sataşmıyorum yahu.
Oda Ryuuma'nın soyundan geliyor demiş bunu inkar ediyor bana...
-Aynı şeyAynı şey değiller işte olum keşke aynı şey olsalardı da başımıza bela olsaydı ne bileyim Zoro'nun babası en azından feodal lord olsaydı soy ismi Shimotsuki olsaydı vesaire.
Lütfücülerin hikayesiyle uğraşıyoruz işte bir de lütfü hariç herkesi bozdu yazıyor alsdjaslkdhaskjdhas hahahaha neyse.
Ya sırf şu soy muhabbetini yumuşatmak için önce ortaya Zoro klondur falan diye dedikodu yaydınız şimdi de en azından soyu Ryuma’dan diyorsunuz. Vallahi sizden korkulurEn azından zoronun ryumanın soyundan olduğu kesinleşti. Daha ne istiyorsunuz? Klon olsa daha mı iyiydi? Bize babası anası kim? Çıkar babasına da kral haki verir tamam.
Ryuma'nın soyundan çıkmış işte tahmin edildiği gibi. Ama babası öyle aman aman matah birisi de değilmiş galiba. Günde bir kap pirincini yiyip şükreden birisiymiş.Zoro köylü çocuğu mu çıkmış yani? Lütfen übermensch doğmamış deyin.
Köylü çocuğu çıkmışZoro köylü çocuğu mu çıkmış yani? Lütfen übermensch doğmamış deyin.
Reis o kadar bağ benle Şah İsmail arasında da vardır Karabağ- Azerbaycan tarafından göçtüğümüz için, Lütfücülerin oyununa gelmeyin xDMalumun ilanı olmuş. Soylu bağlantısı kaçınılmaz oluyor bu mangalarda. En azından Shimotsuki değil Roronoa olarak kalmış karakter.