Bölüm bomboş olduğuna göre haftaya güzel bir bölüm geliyor
Zaten bölümde bi b.k yok çıkmasa da olurBölümün Türkçe versiyonu yarın öğlenden önce çıkmayacak, bilginize.
Neredeyse herkesin beklediği ve istediği Gin hariç herkesi geri getirdi adam.Ben bu seriyi çok kötüledim Wano Arc boyunca, artık tekrara düşmek istemiyorum. Kuma hatırına orta dedim bölüme.
Çizimler iyi ama Oda zamanında, ölen karakterleri diriltmeyi sevmiyorum demiş olsa da Wano bittiğinden beri ''Yeşilçam ünlüsünün son hali görenleri şaşırttı'' tadında eski karakterleri atıyor önümüze. En yakın zamanda Kuro ve kediciklerini de görmek dileğiyle...
Gin'e sıra gelen kadar daha Enel var listede. Gin şu an Raftel'de tayfayı bekliyor bile olabilir. Sonuçta Don Krieg'in hedefi de One Piece'i bulmaktı, bilemeyiz. Wapol'un adam yerine koyulduğu ve Birleşmiş Milletler toplantısına çeğırıldığı bir evren bu.Neredeyse herkesin beklediği ve istediği Gin hariç herkesi geri getirdi adam.
Balta el Morgan vardı. Bir ara sanki dönecek gibiydi o. Şu dakkadan sonra dönse bir şey olmaz gerçi...Neredeyse herkesin beklediği ve istediği Gin hariç herkesi geri getirdi adam.
Ne demek bir sey olmaz. Adam Garp'i patlican gibi yarmis karni yarik yapmisti. Ki o taa East Blue zamanindaydi. Simdi prison gym power upiyla kim bilir hangi seviyeye gelmistir.Balta el Morgan vardı. Bir ara sanki dönecek gibiydi o. Şu dakkadan sonra dönse bir şey olmaz gerçi...
Garp'a sinek ısırığı etkisi yapmıştır bu en fazla.Ne demek bir sey olmaz. Adam Garp'i patlican gibi yarmis karni yarik yapmisti. Ki o taa East Blue zamanindaydi. Simdi prison gym power upiyla kim bilir hangi seviyeye gelmistir.