İşkence görmüş veletken. O velet Kuma değil mi hızlıca bakıp geçtim. Hikayesi hep gte gelme üzerine ilerliyorNe gördük ki?
İşkence görmüş veletken. O velet Kuma değil mi hızlıca bakıp geçtim. Hikayesi hep gte gelme üzerine ilerliyorNe gördük ki?
Katakuri ağababası Kingden güçlü olduğu için olabilir...Katakuri'yi görünce ödü bir yerine karışan CC Queen ile denk gibi çizilmiş.
Eskiden köleymiş sanırım. Sahnesinde Kutsal Ejderler var.Gerçek Kesit'teki sarı bıyığın hayatında Kuma'nınki kadar dram yok
İleride göreceğiz artık. Her yaptığının bir sebebi var ama o sebebi bilmiyoruz. Kuma olayları ateşleyecek kişi muhtemelen.İşkence görmüş veletken. O velet Kuma değil mi hızlıca bakıp geçtim. Hikayesi hep gte gelme üzerine ilerliyor
Yok yok lucci yormuş hırpalamış ve off panel geçmiş acelesi varmış Odanın ondan çizmemiş farketmedin mi?Neyse Luffy koşmaktan yorulmuş. Tehlike yok
Hayati degil demekki.Bu Sentomaru nasıl hala hayatta? Bilim adamlarında kök hücre ile yara onarma teknolojisi filan mı var?
Denkler tabi hatta Buggy daha üstün sadece gücünü kullanamiyorBuggy de Shanksa atar yapıyor hep , denkler mi şimdi ?