Tamam kanka. Beni daha alıntılamazsan sevinirim.Salt meyve yeteneği o. Meyvesini çıkarsak Brook yener.
Tamam kanka. Beni daha alıntılamazsan sevinirim.Salt meyve yeteneği o. Meyvesini çıkarsak Brook yener.
Unutmuş olabilirim Ateşe dayanıklı olduğu nerede geçmişti
Marco'nun alevi bu kadar güçlü müydü ki? Sonbaharda dökülen yaprakları yakar anca o.
Tamam Amiral olduğu için bitki meyvesinin zafını dayanıklılığıyla kapatmış. Öğrenmek için sormuştum sadece Ateşe dayanıklılığı Marco için bir şey ifade etmiyor Marco'nun alevleri yakmıyor sadece iyileştirmeye yarıyor. Marco haki ve tekmeyle dövüşüyor ağırlıklı olarak
Raizo'nun ateşi işe yaramaz.Tamam Amiral olduğu için bitki meyvesinin zafını dayanıklılığıyla kapatmış. Öğrenmek için sormuştum sadece Ateşe dayanıklılığı Marco için bir şey ifade etmiyor Marco'nun alevleri yakmıyor sadece iyileştirmeye yarıyor. Marco haki ve tekmeyle dövüşüyor ağırlıklı olarak
Artistikleri hep kuru gürültü bu elemanın.Raizo'nun ateşi işe yaramaz.
Meyvesi normal ateş gibi değil ama saldırıda kullanıyor. Rakip amiralken haki ve tekme bir yere kadar.Tamam Amiral olduğu için bitki meyvesinin zafını dayanıklılığıyla kapatmış. Öğrenmek için sormuştum sadece Ateşe dayanıklılığı Marco için bir şey ifade etmiyor Marco'nun alevleri yakmıyor sadece iyileştirmeye yarıyor. Marco haki ve tekmeyle dövüşüyor ağırlıklı olarak
Yastık izi o, uyuyordu adam
Yastık mı yaralamış Zoro'yu ne demeye getiriyorsun sen lafı? :SYastık izi o, uyuyordu adam