Sana yapılan mantıksızsa,sen de mantıksızlıkla mı cevap veriyorsun xDDi mi hatırlamazsın sen bu muhabbetleri? Luffy'e az yapılmadı hala yapılmıyor da? Bana böyle bir şey yazmadan önce bunları iyi düşüneydin keşke.
Sana yapılan mantıksızsa,sen de mantıksızlıkla mı cevap veriyorsun xDDi mi hatırlamazsın sen bu muhabbetleri? Luffy'e az yapılmadı hala yapılmıyor da? Bana böyle bir şey yazmadan önce bunları iyi düşüneydin keşke.
Aynen aslında Roger ile Beyazsakal denk değilmiş,bizi yıllardır kandırmışlar.1 yıl ömrü kalmış Roger ile mi? Evet.
Roger'da da kılıç var ama Kaido'nun da ifade ettiği gibi zirveye hakiyle çıktı. Wb bu adama denk olduğuna göre hakisi öyle aşağıda falan değil. Meyveyle mi bastıracak haki farkını? Meyve farkını hakinin bastırması daha doğal değil mi? Garp'ın bu iki adama denk değil ama aynı ligdeler. Akainu ile Kizaru aynı mı?La 61'siz ne dediğin belli değil. Ikisi aynı ligin adamı zaten. WB'de haki+özel kılıç+en güçlü paramecia var. Garp da sadece haki var. Garp'ın hakisini daha fazle beklememden doğal bir olay yok.
Garp'ın hakisinin Roger'dan az olduğu ne belli? Benim mantığım belli. Silah ve meyvesiz olan adamın hakisi hayvan gibi olmalı ki böyle uçuk meyveli adamlarla baş edebilsin. WB'nin Roger ile denk hakisi olduğunu da düşünmüyorum bu arada. Çünkü her yonko kral haki çarpışması yapabiliyor, bu hakileri denk demek değildir. TS'li damarın kabardı yine boş inat modunu açtın. Karşıdakinin fikrine saygı duymayı ögren artık.Roger'da da kılıç var ama Kaido'nun da ifade ettiği gibi zirveye hakiyle çıktı. Wb bu adama denk olduğuna göre hakisi öyle aşağıda falan değil. Meyveyle mi bastıracak haki farkını? Meyve farkını hakinin bastırması daha doğal değil mi? Garp'ın bu iki adama denk değil ama aynı ligdeler. Akainu ile Kizaru aynı mı?
Garp'ın zirvesi en fazla Amiral olur, Kaido, WB, Roger çok ayrı ligdeler, diğer Yonkolar da sonradan gelir, Garp'ın bu isimlerle bir anılması mümkün değil, Kaido anmıyor da zaten.Roger'da da kılıç var ama Kaido'nun da ifade ettiği gibi zirveye hakiyle çıktı. Wb bu adama denk olduğuna göre hakisi öyle aşağıda falan değil. Meyveyle mi bastıracak haki farkını? Meyve farkını hakinin bastırması daha doğal değil mi? Garp'ın bu iki adama denk değil ama aynı ligdeler. Akainu ile Kizaru aynı mı?
Sen sadece hoşuna gitmediğini mi eleştiriyorsun?Sana yapılan mantıksızsa,sen de mantıksızlıkla mı cevap veriyorsun xD
Saygı duymadığım şey "benim dediğim kesindir" tarzı ifadelerin. Garp'ın hakisinin Roger'dan az olduğu ne belli diyebiliyorsun ama WB'den fazla olduğuna kesin eminsin.Garp'ın hakisinin Roger'dan az olduğu ne belli? Benim mantığım belli. Silah ve meyvesiz olan adamın hakisi hayvan gibi olmalı ki böyle uçuk meyveli adamlarla baş edebilsin. WB'nin Roger ile denk hakisi olduğunu da düşünmüyorum bu arada. Çünkü her yonko kral haki çarpışması yapabiliyor, bu hakileri denk demek değildir. TS'li damarın kabardı yine boş inat modunu açtın. Karşıdakinin fikrine saygı duymayı ögren artık.
Şuan radarıma sen girdin ne yapayım ?Sen sadece hoşuna gitmediğini mi eleştiriyorsun?
Hayır, kesinlik belirtmedim. Kendi fikrimi söyledim. Ilk mesaja gidersen görürsün. @Whitebear D WB'ye dizmişte de dizmiş, ben de Garp hakide öndedir dedim. Bu benim fikrim. Mantıklı açıklamasını yaptim. Kesin yargılarla konuşan sensin Wb ve Roger Garp'dan üstün diye.Saygı duymadığım şey "benim dediğim kesindir" tarzı ifadelerin. Garp'ın hakisinin Roger'dan az olduğu ne belli diyebiliyorsun ama WB'den fazla olduğuna kesin eminsin.