Bak biri silindi bile listeden
Hakisini bisentoya yükleyip savaşan adam hakide daha mı aşağıda güldürme beni. Hadi meyveyi çıkaralım aradaki açık anca kapanır.
Bak biri silindi bile listeden
Hakisini bisentoya yükleyip savaşan adam hakide daha mı aşağıda güldürme beni. Hadi meyveyi çıkaralım aradaki açık anca kapanır.
Bıraksa 10 sene yaşardı kimse kavga etmezse yatalak olarak evet hadi o neyse de Akainu öldürdü dedikten sonra tartışmayacağım sadece güleceğim katıla katıla.Nerden biliyorsun? WB'yi MF'de hastalık öldürmedi. Akainu öldürdü.Bıraksa 10 sene daha yaşardı WB serumlarla. Ki WB'nin bel bağladığı Gura Gura vardı. Roger nasıl bir adamsa ölüme 1 yılı kalmış vaziyette iken dinç gücünün zirvesinde Gura Gura'lı WB anca o seviyede olabiliyor. WB sonraki jenerasyon çok belli.
Meyvesi olmasa bir yerlere çıkamayacak başka bir karakter geldi aklıma kusura bakmazsın umarımWB meyvesi olmasa bu efsanelerle aynı lige çıkamazdı. Rocks'in kanatları altında çiçek açtı adam.
Aynen Roger ile haki kapışmasına girende Odendi zaten.WB meyvesi olmasa bu efsanelerle aynı lige çıkamazdı. Rocks'in kanatları altında çiçek açtı adam.
Yeni yeni şeyler çıkarma,yok hakisi olmasa,yok meyvesi olmasa,yok kasları olmasa,aklına her geleni yazıyorsun artık,en azından eskiden düşünürdün.WB meyvesi olmasa bu efsanelerle aynı lige çıkamazdı. Rocks'in kanatları altında çiçek açtı adam.
La 61'siz ne dediğin belli değil. Ikisi aynı ligin adamı zaten. WB'de haki+özel kılıç+en güçlü paramecia var. Garp da sadece haki var. Garp'ın hakisini daha fazle beklememden doğal bir olay yok.
Wb ile aynı şeyleri yapamaması Garp'tan bir şey eksiltmez.
Di mi hatırlamazsın sen bu muhabbetleri? Luffy'e az yapılmadı hala yapılmıyor da? Bana böyle bir şey yazmadan önce bunları iyi düşüneydin keşke.Yeni yeni şeyler çıkarma,yok hakisi olmasa,yok meyvesi olmasa,yok kasları olmasa,aklına her geleni yazıyorsu artık,en azından eskiden düşünürdün.
1 yıl ömrü kalmış Roger ile mi? Evet.Aynen Roger ile haki kapışmasına girende Odendi zaten.