O kel saçlarını Mihawk'ı eğitirken dökmüş.Gorosei'deki kel amcadan eğitim alabilmek için Mihawk Shichi olmuş diyorlar.
O kel saçlarını Mihawk'ı eğitirken dökmüş.Gorosei'deki kel amcadan eğitim alabilmek için Mihawk Shichi olmuş diyorlar.
Adam kendine iyi bakmış. Hiç 800 yaşında gözükmüyor.
Satürn Luffyi görüp Nika diye hitap edince büyük kıyamet kopacak
Zoro da bu konuşmalara şahit olursa neler olacak acaba Malüm o daha Nika meselesine şahid olmadı daha. İki ayrı ruhu fark etmesi gerek. Meyvenin Ruhu ile Luffy RuhuNika kutsalı tanıyıp Luffy'yi G5 e geçirtip Satürn derse gör sen ortalığı.
Yarasa meyvesi de çıktığına göre, mihawk saf meyvesiz biri galiba.O kel saçlarını Mihawk'ı eğitirken dökmüş.
Gorosei o kadar yasli olsa millet onlara saygi gostermez bildigin tapinirdi.Goroseideki kel Gandi ile Ryuma 800 sene önce düello yapıp Gandi yenilmiş olma ihtimali aklımda uzun süredir var bakalım gerçekleşecek mi...
Hatta belki Wano'ya saldırmamaları korkularından daha çok Gandi'nin hayatı karşılığında Wano'yu rahatsız etmeyecekleri konusunda söz vermeleri olabilir.
Dediğin gibi olsa Nika için bizim için bile efsane demezdiler.Goroseideki kel Gandi ile Ryuma 800 sene önce düello yapıp Gandi yenilmiş olma ihtimali aklımda uzun süredir var bakalım gerçekleşecek mi...
Hatta belki Wano'ya saldırmamaları korkularından daha çok Gandi'nin hayatı karşılığında Wano'yu rahatsız etmeyecekleri konusunda söz vermeleri olabilir.
Bıyıklara bak! Wb bunun klonudur diye yorumladım.En kıdemlı olan bu. Gandi ikinci olur en fazla.