Tek eliyle meslek icra etmekte bu dayıyla kapışır helal olsun! :SKizaru reis ELİ CEBİNDE konuşuyor Gorosei ile. Bizim forum bölümü eksi olarak yazıyor Amirallere.
İhtimal dahilinde de, bu kadar net yazmamak lazım. Geçen de birisi Anasına benzer ağaç yapıp kandırmıştır kesin diyordu.Geçmiyor kanka, klasik kötüleme kitlesi işte. Mantıklı bir şey bulamayınca çay taşıdı, şantaj yaptı, şunu yaptı bunu yaptı diye geçiniyorlar. Objektiflik 0, mantık 0, toksitlik müq
Kizaru çok daha hızlı bir karakter. Croco'dan daha hızlı çay dağıtabilir. Bu konuda da kaybettin.Tek eliyle meslek icra etmekte bu dayıyla kapışır helal olsun! :S
Hater olarak sen Crocodile konusunda patlamadığın bir yorumun var mı? Gördüğüm yok ama sen hala hikayesin...Kizaru çok daha hızlı bir karakter. Croco'dan daha hızlı çay dağıtabilir. Bu konuda da kaybettin.
Eğer ben Crocodile hakkında her yorumumda patlıyorsam yani şimdi sen Crocodile daha hızlı çay dağıtır mı diyorsun? Bence dağıtamaz.Hater olarak sen Crocodile konusunda patlamadığın bir yorumun var mı? Gördüğüm yok ama sen hala hikayesin...
Okumadan yorum yapıyorsun yine oku oku...Eğer ben Crocodile hakkında her yorumumda patlıyorsam yani şimdi sen Crocodile daha hızlı çay dağıtır mı diyorsun? Bence dağıtamaz.
Hater olarak sen Crocodile konusunda patlamadığın bir yorumun var mı? Gördüğüm yok ama sen hala hikayesin...
Gorosei'deki kel amcadan eğitim alabilmek için Mihawk Shichi olmuş diyorlar.