Herkesin meyvesi, klonu yapılamıyor reis.Gerçi her türlü WB'ye artı yazar, gidip Garp'ın klonunu bile yapmamışlar sldjasldjasd Savaş lordlarının klonu var. Gerçi garp adam değildi o yüzden adam yerine koymamışlardı pardon xD
Herkesin meyvesi, klonu yapılamıyor reis.Gerçi her türlü WB'ye artı yazar, gidip Garp'ın klonunu bile yapmamışlar sldjasldjasd Savaş lordlarının klonu var. Gerçi garp adam değildi o yüzden adam yerine koymamışlardı pardon xD
Seraphimlerin komuta zincirinin tepesini yok etmeye programlatmış olabilir kendini. Vegapunk'a bazı bilgiler sonucu tamamen teslim etmiştir. Belirli bir olayın kendisini tetiklemesini beklerken Gorosei'nin civarında olmak için kutsallara köleliğe başlamış olması bile muhtemel.Kuma’yı devrimciler aldı da herif geri döndü o olayın mantığını anlamadım hiç
Seraphim bence o kadar büyük bir mevzu olmamalı ama Gorose’ye suikast deniyor olabilir başka bir sebeple.Seraphimlerin komuta zincirinin tepesini yok etmeye programlatmış olabilir kendini. Vegapunk'a bazı bilgiler sonucu tamamen teslim etmiştir. Belirli bir olayın kendisini tetiklemesini beklerken Gorosei'nin civarında olmak için kutsallara köleliğe başlamış olması bile muhtemel.
Nasıl amirale artı yazdı allasen yonko indirmiş adama amiral yetmez birde ben geleyim demiş çoluğa çocuğa bırakamam artık demiş. Koskoca bir eksi yazıyor.Bu haftaki şakaların sebebi çay olayı sadece. Başka yerde bu bölüm Amirallere koca artı yazdı. Ne diyelim biz de gülüyoruz şaka deyip. Ciddi ciddi Amirallere eksi yazdıran yoktur diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz hater çok sitede.
Geçmiyor kanka, klasik kötüleme kitlesi işte. Mantıklı bir şey bulamayınca çay taşıdı, şantaj yaptı, şunu yaptı bunu yaptı diye geçiniyorlar. Objektiflik 0, mantık 0, toksitlik müqŞantaj yaptığı nerede geçiyor?
Dostum ben Amiralleri severim ama 1 Amiral nasıl 1 Yonko ve tayfasını + Lordlara denk seraphimleri alsın? Sakazuki ile gelse ancak alırlar bu kadroyu Kizaru. Haliyle Gorosei geldi ve seraphimlere emir verecek.Nasıl amirale artı yazdı allasen yonko indirmiş adama amiral yetmez birde ben geleyim demiş çoluğa çocuğa bırakamam artık demiş. Koskoca bir eksi yazıyor.
Tek panel Garp'ın haterların sağlığına zararı...Hayali tartışma tabi sonuçta Garp adam değil o yüzden tartışmaya da girmez
Garpçıların her olaya bakışı.
Kaido neden Luffy'nin arkasında Garp'ı görmedi?
Garpçılar: Çünkü garp .... değil o yüzden girmiyor
Garp neden en güçlü insan değil ?
Garpçılar: Garp çünkü ... değil o yüzden girmiyor
Garp'ın neden klonları yok da savaş lordlarının var ?
Garpçılar: Garp çünkü .... değil o yüzden girmiyor
Eee herifin tartışması da hayali oluyor xD
Serpahimlerin olayı da leş ya. Hiç sevemedim robotik işleri. Zaten bu saatten sonra Luffyi anca goresei paklardi. Amiralle Zoro falan uğraşsın.Dostum ben Amiralleri severim ama 1 Amiral nasıl 1 Yonko ve tayfasını + Lordlara denk seraphimleri alsın? Sakazuki ile gelse ancak alırlar bu kadroyu Kizaru. Haliyle Gorosei geldi ve seraphimlere emir verecek.
Bana da Bleach'deki Baraggan Louisenbairn'u anımsatıyor.bu satürn dayı bastonu yere vurup 5 10 tane kopya çıkarıcak bi tipe benziyo