Belki annesi amiralin elindeydi. Onun canı için teslim olmuş olabilirWeevil'in korkak Ryokugyu'yu pas pas edecek kadar güçlü olduğunu düşünüyordum ancak kaybetmiş anlaşılan. Beyazsakal'ın klonuna yakışmadı.
Belki annesi amiralin elindeydi. Onun canı için teslim olmuş olabilirWeevil'in korkak Ryokugyu'yu pas pas edecek kadar güçlü olduğunu düşünüyordum ancak kaybetmiş anlaşılan. Beyazsakal'ın klonuna yakışmadı.
Zaten bölümde annesi ona seslenirken gemiden ana diye bağırıyor öyle bayıltma iş görmez hale getirme durumu söz konusu bile değil , dümdüz annesini yakalayıp sabotaj yapmış Aramaki. Yumruk bile atmadı olayı da oraya bağlanıyor dövüş olmamış.Belki annesi amiralin elindeydi. Onun canı için teslim olmuş olabilir
Biraz olsun insanlık var demiş işte ne var bunda?Bu arada insan olmayan Mihawk'mış. Isler ilginç hal alir ustalar. @II. Invictus @Siyah Ateş @William cutting @Skywalker
@Feitan Mihawk'da insanlık yokmuş ne oluyor acep?
bu bana biraz fazla basit geldi abi, sevmedim. tarih olarak nasıl bir kronolojik sıra var bilmiyoruz. savaş lordu sisteminin iptali sırasında issho ve aramaki marijoedeydi. aradan bir süre sonra aramakiyi wano sularında gördük. ve bu yaşanırken coby-hancock-teach üçlemesi gösterildi bize.Duymamışlar, sayfalar ortada. Duysalar Amiral gönderirlerdi, değil mi? Weevil'ın varlığı ortaya çıkınca adamlar direkt Amiral çağırıyorlar destek için. Ben mangada olmayan bir şeyi söylemiyorum. Mihawk'ı bir amiralin bile yenemeyeceğini düşünseler normal Denizci askerlerini de göndermezlerdi, mantık gayet basit.
@ch3rlo yeni bir sazan avı durumu olmuş diye yorumladım hocam.Zaten bölümde annesi ona seslenirken gemiden ana diye bağırıyor öyle bayıltma iş görmez hale getirme durumu söz konusu bile değil , dümdüz annesini yakalayıp sabotaj yapmış Aramaki. Yumruk bile atmadı olayı da oraya bağlanıyor dövüş olmamış.
Mihawk'da o kadarı da yokmuş işte. Mihawk'dan daha insan çıktı. Patladı senin mevzu.Biraz olsun insanlık var demiş işte ne var bunda?
Ama Mihawk için belki de Amiral gitse bile Amiralin öldürüleceğini tahmin etmişlerdir. Çünkü Mihawk bile dövüşte Shanksi kaideye almıyor bile. Dolayısıyla göstermelik amacıyla normal denizcileri göndermişler. Yani biz denizcileri gönderdik ama Mihawk onları yendi veya elimizden kaçırdık diyebilmek için. Bana göre Mihawk, Amiralden daha güçlü.Aramaki'nin gücü gücünü bilmeyen birini beklemediği bir anda devreden çıkarabilecek kapasitede, böyle bir şey olmuş olabilir.
Bu arada Mihawk için normal Denizci askerleri gönderilmişken, Weevil için adaya amiral getirdiler. Kimin güçlü olduğu netleşti bana göre.
Zaten panel israfı olduğu için de E.Oda o sözü küçük bir yere sıkıştırdı yaAbartıldığı kadar iyi bölüm değil bölüm bomboş hiç birşey yok biri şu Usopu tayfadan kovsun tayfaya yakışmıyor korkak herif Stussy bizim tarafda bu bize sormadan adam almayın derdine girdi panel israfı resmen.
Ben de böyle düşünüyorum.Belki de bir amiral kaybetmek istemediler Mihawk'a göndererek.
You are not the same kısmı başka bir çeviride yoktu. Viz çevirisi gelsin bakarız. Zaten öyle bir söz söylemiş olsa bile bu gerçeği değiştirmiyor, en kötü Mihawk'a eksi yazarız.Mihawk'da o kadarı da yokmuş işte. Mihawk'dan daha insan çıktı. Patladı senin mevzu.