Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073: Bayan Buckingham Stussy

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 123 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 62 29.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duymamışlar, sayfalar ortada. Duysalar Amiral gönderirlerdi, değil mi? Weevil'ın varlığı ortaya çıkınca adamlar direkt Amiral çağırıyorlar destek için. Ben mangada olmayan bir şeyi söylemiyorum. Mihawk'ı bir amiralin bile yenemeyeceğini düşünseler normal Denizci askerlerini de göndermezlerdi, mantık gayet basit.
bu bana biraz fazla basit geldi abi, sevmedim. tarih olarak nasıl bir kronolojik sıra var bilmiyoruz. savaş lordu sisteminin iptali sırasında issho ve aramaki marijoedeydi. aradan bir süre sonra aramakiyi wano sularında gördük. ve bu yaşanırken coby-hancock-teach üçlemesi gösterildi bize.

aramaki weevili alırken hancocku coby ve seraphimler, mihawkı sıradan subaylar almaya geliyor. bunlar yaşanırken op dünyasında hangi karakter hangi zamanda nerede bilmiyoruz. bence yorumlamak için elimizde sağlıklı bilgi yok.
 
Zaten bölümde annesi ona seslenirken gemiden ana diye bağırıyor öyle bayıltma iş görmez hale getirme durumu söz konusu bile değil , dümdüz annesini yakalayıp sabotaj yapmış Aramaki. Yumruk bile atmadı olayı da oraya bağlanıyor dövüş olmamış.
@ch3rlo yeni bir sazan avı durumu olmuş diye yorumladım hocam.
Biraz olsun insanlık var demiş işte ne var bunda? :D
Mihawk'da o kadarı da yokmuş işte. Mihawk'dan daha insan çıktı. Patladı senin mevzu.
 
Aramaki'nin gücü gücünü bilmeyen birini beklemediği bir anda devreden çıkarabilecek kapasitede, böyle bir şey olmuş olabilir.

Bu arada Mihawk için normal Denizci askerleri gönderilmişken, Weevil için adaya amiral getirdiler. Kimin güçlü olduğu netleşti bana göre.
Ama Mihawk için belki de Amiral gitse bile Amiralin öldürüleceğini tahmin etmişlerdir. Çünkü Mihawk bile dövüşte Shanksi kaideye almıyor bile. Dolayısıyla göstermelik amacıyla normal denizcileri göndermişler. Yani biz denizcileri gönderdik ama Mihawk onları yendi veya elimizden kaçırdık diyebilmek için. Bana göre Mihawk, Amiralden daha güçlü.
 
Goroseiler arasında şöyle bir diyalog geçer mi acaba:

"Çok şükür salaklığımız neticesinde Nika meyvesini de çaldırdık Nika'yı da uyandırdık serinin sonunu da gendi ellerimiz ilen getirdik. Keşke herkeşler dünyayı bizim gibi malca yönetse deeeğmi lan ahahaha" :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık