Korsanlar Kralının kanatları dendi bir kere kaçarı yok kabullenmek lazım artık.Ondan kapı kolu bile olmaz, ne sol kolu?
Korsanlar Kralının kanatları dendi bir kere kaçarı yok kabullenmek lazım artık.Ondan kapı kolu bile olmaz, ne sol kolu?
Zoro Kaku’ya tek attı diye bir spo geldi ama yalan çıktı, tüm zorocular değil ama Lucci vs Luffy eleştiren Zorocular patladı bu durumda. Başka önemli bir şey yok.@Montana
@II. Invictus
Ustalarım hafta içi pek bakamıyorum. Bu hafta hangi karakterler patladı ve hangi forum üyeleri patladı?
genel anlamda dedim zaten herkesi kekliyor spoilercılar ama senin dediğin hangisiydi onu hatırlayamadım.Nasıl ya? Hani şu Luffy şov yapıyor diye spoiler gelen ama bölümde bayıldığı zaman yok muydun
Onda o potansiyel var.Oda "gag" çizeceğim ayağına Sanji yi S-Snake e tekletmesin de ne yapıyorsa yapsın
Oda hangi lafını icraate dökmüş ki bu lafını kabul edeyim.Korsanlar Kralının kanatları dendi bir kere kaçarı yok kabullenmek lazım artık.
en çok @Luffy patladı.Zoro Kaku’ya tek attı diye bir spo geldi ama yalan çıktı, tüm zorocular değil ama Lucci vs Luffy eleştiren Zorocular patladı bu durumda. Başka önemli bir şey yok.
Okama ve amiral lobileri kadar patlamadım en azından.en çok @Luffy patladı.
Okama ve amiral lobileri kadar patlamadım en azından.
Stussy afet ya afet...Stussy ne kadar klonda olsa bir İnsan.