Adam daha ayağına bağlı olan prangayı çözemiyor ama kimse konuşmuyor.Sanji sen de bir şeyler yap senle de dalga geçelim la... adam sahte spoiler da bile bir şey yapmıyor... kskskksksk
Adam daha ayağına bağlı olan prangayı çözemiyor ama kimse konuşmuyor.Sanji sen de bir şeyler yap senle de dalga geçelim la... adam sahte spoiler da bile bir şey yapmıyor... kskskksksk
One Piece evreninde ruhların varlığı net bir şey değil mi? Şeytan meyvelerinde hatta gemide bile var. Vegapunk gibi meyveler üzerine çalışan birinin de ruhtan bahsetmesi normal aslında.Bilim adamı değil, din adamı mübarek.
Sınırsız enerji istiyordu, onla ilgilidir belki. Fakat, binlerce suçlu korsan varken neden Devrim ordusunun değerli bir adamının anılarını alıyorsun. Çevirisi çıksın da bakalım açıklaması var mı.Bu hatıranın kilosunu ölçme işi neye hizmet ediyor ben anlamadım.
Adam daha yoluna yürüyemiyor sen neler diyorsun ahaha.Sanji sen de bir şeyler yap senle de dalga geçelim la... adam sahte spoiler da bile bir şey yapmıyor... kskskksksk
Yok normal zaten. Sadece ondan açıklamalar beklerken birçok olay muallakta kaldı, kalmaya devam ediyor.One Piece evreninde ruhların varlığı net bir şey değil mi? Şeytan meyvelerinde hatta gemide bile var. Vegapunk gibi meyveler üzerine çalışan birinin de ruhtan bahsetmesi normal aslında.
Bir de arkadaş değil mi bunlar ?Sınırsız enerji istiyordu, onla ilgilidir belki. Fakat, binlerce suçlu korsan varken neden Devrim ordusunun değerli bir adamının anılarını alıyorsun. Çevirisi çıksın da bakalım açıklaması var mı.
Saç şeklide olabilir.Kuma’nın bildiğin ayı kulağı varmış ben şapkanın süsü sanmıştım. Irkı öyle demek ki.
Adam daha ayağına bağlı olan prangayı çözemiyor ama kimse konuşmuyor.
Skksksksks Sanji'ciler bir kac haftadır rahat rahat takılıyor... böyle olmaz. Sanji ile de dalga geçeceğiz...!Adam daha yoluna yürüyemiyor sen neler diyorsun ahaha.
Renkli mangada kulak gibi renklendirilmişti.Saç şeklide olabilir.