fena bir vibe yok mu kadında daş gibi maşallahh@Empyrium Lucci Stussy'den tırsmış.
hic beklemedigin bir sekilde arkadasın,en yakın arkadasını berteraf ediyor sonucta
Luccinin gözler=
fena bir vibe yok mu kadında daş gibi maşallahh@Empyrium Lucci Stussy'den tırsmış.
Espri canım. Bunun altında Oda'ya büyük küfür var ama herkes göremez.Abi Zürafadan ejderha yapmayın lütfen... Olsa olsa ejderha değil de ejderiya olur bu.
Luffy de Zoro da bu cırtlaklarla karşı karşıya gelmemeliydi çok saçma işler bunlar.
Kaku vurmuş 20 metre ileriye kadar fırlata fırlata gitmiş Zoro'yu. Zoro da daha sonra vurmuş yere düşürmüş ama Kaku'nun sonraki panelde suratında hiçbir şey yok. Savaşa devam edecek yani. Bu savaş 1 kaç bölüm daha sürermiş gibi gözüktü.Ortada Zoro vs Kaku yok ki başa baş gitsin. Neresi başa baş gitmiş mesela göstersene...? :d
stussy robot mu yoksa bir insan klonu mu?Lucci'ye, Kizaru tek atar şeref madalyası takar diye bekliyordum.
Bu gidişle çakma robot Stussy'nin elinde kalacak, daha beteri geliyor.
Biri Lucci mi dediKaku vurmuş 20 metre ileriye kadar fırlata fırlata gitmiş Zoro'yu. Zoro da daha sonra vurmuş yere düşürmüş ama Kaku'nun sonraki panelde suratında hiçbir şey yok. Savaşa devam edecek yani. Bu savaş 1 kaç bölüm daha sürermiş gibi gözüktü.
Luffy her vurduğunda Lucci ya kan tükürüyordu. Ya ağzını koluyla siliyordu. Ya da boynunu kütletiyordu. En son zaten bayılıyorum diyip yara bandı banyosu yaptı.
Lucci vs Luffy dövüşü o yumruk çarpışmasından sonra araya birinin girmesiyle bitseydi ona da başa baş diyecek miydin...? Ve gerçekten o vs den memnun musun yoksa numara mı yapıyorsun...? :dKaku vurmuş 20 metre ileriye kadar fırlata fırlata gitmiş Zoro'yu. Zoro da daha sonra vurmuş yere düşürmüş ama Kaku'nun sonraki panelde suratında hiçbir şey yok. Savaşa devam edecek yani. Bu savaş 1 kaç bölüm daha sürermiş gibi gözüktü.
Luffy her vurduğunda Lucci ya kan tükürüyordu. Ya ağzını koluyla siliyordu. Ya da boynunu kütletiyordu. En son zaten bayılıyorum diyip yara bandı banyosu yaptı.
Hacı Luffy en son Lucci ile kalıp döküyordu yav.Lucci vs Luffy dövüşü o yumruk çarpışmasından sonra araya birinin girmesiyle bitseydi ona da başa baş diyecek miydin...? Ve gerçekten o vs den memnun musun yoksa numara mı yapıyorsun...? :d
Ayrıca tekrar ediyorum... iki vs arasında ki karşılaştırma hem dovüş süresi hem de tarafların güç kullanımı açısından adil değil. Nika modunu açarak dovüşe girip Lucci'ye tek atamamak yani çok kötü... ben senden daha çok üzülmüşüm resmen... senden daha iyi Luffy fanıyım galiba... ksksksk
Bakkin uzaktan kumandayla kontrol ediyor veya zihnen bağlı olabilir, Ayibogan adaya gelirse Kizarunun vay halineStussy'nin amacı ne acaba, denizcileri beklemek mi?
Zoro ezmis, yine göremiyorsun, kurbanlık koç gibi saf güçle yıkmış uyanisli zurafaayi kılıç tekniği yok, haki yok, safi testestoronZoro vs Kaku başa baş gitmemiş mi? Görüntülere bakan biri şu taraf ezdi diyebileceği bir şey gören var mı?