Zoro teklemişti hani fake miymiş? Ne güzel dövüş izlicektik ya ne saçma karakterleri devreye sokuyor. Zoro vs seraphim mihawk görelim bari. Zoronun birilerine tek atması lazım çok fena yükselmiştim
Ağız farkıyla öndedirŞuan ilerisinde gözüküyor zaten
Onu boşver de, Kaku'nun bu modu da ejderhaya benzemiş. Ona ne diyorsun zkkdaş?Ulan bir de Zoro fanları objektif değil dersiniz. Nika vs Lucci de benim sinirlerim bozulmuştu nasıl tek atamaz saçmalık diye. Adam gelmiş burada Zoro vs Kaku başa baş diyor ksksksksks
Oda'yı Allaha havale ediyorum kenks ne diyim... ksksksksOnu boşver de, Kaku'nun bu modu da ejderhaya benzemiş. Ona ne diyorsun zkkdaş?
Bir iki bölüm bekleyelim. Kaku uyanıp vs. ye devam edebilir.Zoro vs Kaku başa baş gitmemiş mi? Görüntülere bakan biri şu taraf ezdi diyebileceği bir şey gören var mı?
Abi Zürafadan ejderha yapmayın lütfen... Olsa olsa ejderha değil de ejderiya olur bu.Onu boşver de, Kaku'nun bu modu da ejderhaya benzemiş. Ona ne diyorsun zkkdaş?
Ortada Zoro vs Kaku yok ki başa baş gitsin. Neresi başa baş gitmiş mesela göstersene...? :dZoro vs Kaku başa baş gitmemiş mi? Görüntülere bakan biri şu taraf ezdi diyebileceği bir şey gören var mı?