Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonradan düzeltilmiş bir manga paneline pek güvenileceğini sanmıyorum.(burda kral haki kullandığı belli ama diğerlerinde saf haki kullanıp kullanmadığı belli değil)
Bu sahnede düzeltilen şey Kaido'nun kafasının arkasının rengini siyah yapmaları. Çünkü Luffy'nin kolu kafasının içinden geçmiş gibi gözüküyorken düzeltmeyle Kaido'nun kafasının arkası Luffy'nin yumruğuyla birlikte geriye kadar uzadı olması lazım.


Haki efektleri ise iki sahnede de var.
 
Sürekli haki kullanmadı diyorsun, düzeltip kral haki kullanmadı demen gerekmiyor mu? :D

Belki ryu bastı adam, o da olmadı armamenti boca etti, nereden biliyorsun.
Etse en azından belirtilir bir şey olur bir efekt olur. Yani hiçbir efekt yok. Belirtilmiş bir şey yok. Sen haki akıttı diyon. B.haki vol2 kullanmış olsa en azından temassız bir vuruş olmalı gözükmeli. O da yok. Zaten temassız bir vuruş olmaması da bir şeyler anlatmalı size.
 
Luffy ciddi ve sinirli vursa atomlarına ayırır Lucci'yi. Benim ona itirazım yok hatta başından beri anlamsız bir dövüş olduğunu söylüyorum. Benim, senin fikirlerin konusunda aklıma yatmayan tek şey, şu anki saldırılarında hiç haki olmadığını söylemen. İllaki var demiyorum ama yoksa da başka bir güç kaynağı olması lazım. Haki değil, kas değil, boyut yani kütle değil... o zaman ne? Uyanış diyorsun da, uyanışın saldırı gücü veren kaynağı nedir? Bir kaynağı olması lazım haki gibi. Mesela Enma haki üzerinden bir güç veriyor. G5 ne üzerinden veriyor? Lastiğin elastikliğiyle ilgili olabilir belki bak, şimdi aklıma geldi.
Direk olarak form ile özellikleri katlanıyordur. Bir de kas şişirmelerle felan çok daha üst düzeylere çıkıyor. Kaido'nun kos koca formunu alıp yerden yere vurması için gereken ile Lucci'ye bu güç nerden geliyor dedirtmesi için gereken güç arasında çok fark vardır. Şöyle düşün. Lucci normal halinden melez hale geçince bütün özellikleri katlanıyordur. Bir de üstüne melez modlar arasında hızın ön plana çıktığı gücün ön plana çıktığı modlar vardı. Luffy de şu an G5'te iken en temel özelliklerini kullandı. Bu bile Lucci'ye ağır geldi. Olay bu. Bu anlatılmak istendi bence.

Ama burada G5'te yaptığı en basit saldırıları ben haki abanarak vurduğu base saldırılarından güçlü demem, diyemem. Kral hakiyi geçtim öncesinde Kaido'ya vurduğu Red Roc'tan güçlü saldırı yapmamıştır Lucci'ye.

Arkadaşlara göre Lucci'ye yaptığı ataklar Luffy'nin Kaido vs'sinde G5 harici yaptığı bütün saldırılardan güçlü. Buna cidden inanarak yazanlar yoktur ama diye düşünüyorum.:D
 
Geçende Luffy tek attı diyorlardı bölüm bir geldi Lucci zımba gibi ayakta bir de Sentomaru’yu avladı o yüzden temkinli olmak lazım
 
Zoro cidden Ushimaru’nun klonu çıkabilir. Öyleyse Punk’la Arc başından beri aynı yerde bulunmamasının asıl nedeni de budur muhtemelen. Ushimaru’nun dnasını da tekrardan düzenleyip bizim yeşili yaratmış olabilir. Peki ama neden ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık