Sanji vs Teach gelmez ama Sanji'nin yonkou seviyelerine çıkacağı kesin. Queen'den o darbeyi alıp hasar almayacak bi Kaido, bi BM var...Gerek yok. Sanji seriyi yonkou olarak bitirecek zaten.. Biz teori ürettik mi ayakları yere basar.
Sanji vs Teach gelmez ama Sanji'nin yonkou seviyelerine çıkacağı kesin. Queen'den o darbeyi alıp hasar almayacak bi Kaido, bi BM var...Gerek yok. Sanji seriyi yonkou olarak bitirecek zaten.. Biz teori ürettik mi ayakları yere basar.
Robin neden Bb'yle dövüşebilir:Gerek yok. Sanji seriyi yonkou olarak bitirecek zaten.. Biz teori ürettik mi ayakları yere basar.
1- BB Pudding'i kaçırttı.
2- BB tam bir karı kız hastası. Kendi haremi var
3- BB çok sinsi, Sanji'de öyle.
4- BB şeytan meyvelerine düşkün, Sanji bir şeytan meyvesi..
5- BB karanlık, Sanji iblis...
6- Lakap uyumu.
7- Karasakal'ın antisi; fiziksel saldırılar.
Benim bahsettiklerim savaş nedeni, seninkiler Laugh Tale (Bunu sonsuza kadar götürebilirim)Robin neden Bb'yle dövüşebilir:
1- BB arkeolojiyle ilgilineiyor, Robin de.
2- Bb sinsi, Robin de.
3- Bb karanlık, Robin şeytan.
4-BB bir D, Robin'in D'lere ilgisi var.
5- Bb Laugh Tale gitmek istiyor, Robin onu Laugh Tale'ye götürebilir.
6-Karasakal'ın antisi fiziksel saldırılar.
Sayende en büyük patlamayı Sanciciler yaşayacak. Gerçi onlar Katakuri bakış attı dövüşecek, Kuin kesmez. Zuro, Kaido'ya daldıysa King'i yenmeli dediklerinde patlamışlardı, ama bu başka olacak. Sayende baya eğleneceğiz.Benim bahsettiklerim savaş nedeni, seninkiler Laugh Tale (Bunu sonsuza kadar götürebilirim)
Sanji'ciler patlamaz bu işin sonunda. Ancak ben patlarım.Sayende en büyük patlamayı Sanciciler yaşayacak. Gerçi onlar Katakuri bakış attı dövüşecek, Kuin kesmez. Zuro, Kaido'ya daldıysa King'i yenmeli dediklerinde patlamışlardı, ama bu başka olacak. Sayende baya eğleneceğiz.
Sanji onun kariyerini bitirdi. Medine dilencisi olmuş diyorlar.Kaku dengi kurtçuk Jyabura vardı o da uyanış açmış mıdır?
Zoro kiss kizaruulan o değilde yine ZKK olmadı. E.Oda bu forumumj takil ediyor nedir. Yaptırtmayacak ZKK galiba ...
Bı dahaki K miz Kızan olabilir belki.
Zoro Killa Kuzan, Kizaruda olur hadi bakalım kime nasip olacak bu ZKK
Affı senin dilemen lazım ama boş bir bekleyiş olur.Çok affediyicimdir. @RedTeroR böyle özür diledi de affetmedik mi?