Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an denizciler her noktadan saldırıya geçiyor. Garp, Kizaru ve Aramaki.

Asıl merak ettim Kizaru'nun CP0'a yaklaşımı. Denizciler her ne kadar hükümete bağlı olsa da kendi içlerinde çok büyük ve hiyerarşik bir ordu düzeni.

Darbe yaparlarsa şaşırmam. Kizaru'nun tavrına kaldı her şey. Uzun zaman sonra ilk kez bölüm bekliyorum.

toplulukta en çok ne olacağı düşünülüyorsa tam tersi olacak.

Yıllardır odayı tanımayanlar var. Oda forumları okur,bilgilerini alır editörlerinden ve aksini uygular.
Demek ki luffy 4. Duvarı kırıp aslında kendisinin çizgi roman karakteri olduğunu anlamayacak. Böyle aradığı One piecenin elimizde tuttuğumuz gerçek one piece mangası olduğunu öğrenemeyecek. Üstelik hayali olan tanrı ile konuşma hayali de böylece gerçekleşmeyecek. Zira 4. Duvarı kırar kendi yaratıcısı olan oda ile de konuşmuş olup hayalini tamamlayacak. Ne demişti beyaz sakal: one piece gerçek!

Alın size one piecein sonu :D

Demek ki luffy 4. Duvarı kırıp aslında kendisinin çizgi roman karakteri olduğunu anlamayacak. Böyle aradığı One piecenin elimizde tuttuğumuz gerçek one piece mangası olduğunu öğrenemeyecek. Üstelik hayali olan tanrı ile konuşma hayali de böylece gerçekleşmeyecek. Zira 4. Duvarı kırar kendi yaratıcısı olan oda ile de konuşmuş olup hayalini tamamlayacak. Ne demişti beyaz sakal: one piece gerçek!

Alın size one piecein sonu :D
böyle bir son hiç cezbedici gelmedi bana :D umarım olmaz

Montana

Şu an denizciler her noktadan saldırıya geçiyor. Garp, Kizaru ve Aramaki.

Asıl merak ettim Kizaru'nun CP0'a yaklaşımı. Denizciler her ne kadar hükümete bağlı olsa da kendi içlerinde çok büyük ve hiyerarşik bir ordu düzeni.

Darbe yaparlarsa şaşırmam. Kizaru'nun tavrına kaldı her şey. Uzun zaman sonra ilk kez bölüm bekliyorum.
Kizaru bize hiç kişiliği hakkında net bir veri vermedi. diğer amirallerin karakterleri, neye nasıl tepki verecekleri az buçuk belli.

En saçma rüyalarında bile göremez insan bunu, nasıl dile getirebildin. :D

Düşman ortak, her ikisinin de amacı Vegapunk'ı öldürmek, her ikisinin de amacı Nika ile savaşmak. Hain olan Sentomaru, ölümü hak etti. Sentomaru için Kizaru Lucci ile karşı karşıya gelmez.
Düşman olarak denizcilere öldürtmek isteselerdi koruması olan denizciye bu emri vermek daha kolay.Belki denizcilere böyle bir görev vermemişlerdir onu bilemeyiz.Bi hayal kurdurtmadın yav sana bununla cevap veriyorum:hıh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık