Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konudan bağımsız shounen serilerde ana karakterin 2-3 senede herkesi geçmesi çok normal değil mi? Hayır yani bunu bilerek okuyoruz bu hemen hemen bütün serilerde böyle olmuştur. Bazı arkadaşların bu neden zoruna gidiyor anlamıyorum. Ana karakter 12-13 yaşlarında gösterilir 17-18 lerinde de zirve olur. Mantıklı olmayabilir ama shounenleri mantığı bu yönde o yüzden bu konuda bu kadar gerilmeye kafa yormaya gerek yok bence :D

Konudan bağımsız shounen serilerde ana karakterin 2-3 senede herkesi geçmesi çok normal değil mi? Hayır yani bunu bilerek okuyoruz bu hemen hemen bütün serilerde böyle olmuştur. Bazı arkadaşların bu neden zoruna gidiyor anlamıyorum. Ana karakter 12-13 yaşlarında gösterilir 17-18 lerinde de zirve olur. Mantıklı olmayabilir ama shounenleri mantığı bu yönde o yüzden bu konuda bu kadar gerilmeye kafa yormaya gerek yok bence :D
İyi diyorsun da manga başlayalı 26 yıl oluyor, bir zahmet geçsin artık yeter. 😂

Şu gizemli kişiden bir beklentim var umarım beklentiyi karşılar. Güçlü olarak lanse edildiler. Bizim tayfanın yeni müttefikleri olacaklar sonuçta. Ha gidip IM'ın kayıp kardeşim BIM,ÇIM felan da çıkartır bu oda güvenemiyorum. Kardeşi kardeşe bile kırdırır bu pirinççi :mincika:

Ulan güzeller güzeli manitam var, kalktığında ilk işim foruma girmek oluyor. Kıza cevap bile atmıyorum. Değerini bil pirinçci oda. Bu son çırpınışların :oleyo2:

Not: Fake make , salın bişiyler yahu :utan:

Gaban o adada çıkarsa çok kilit bir rol alır seride. Çok da merak uyandırır. Rayleigh ortalıkta geziyor etliye sütlüye karışmıyor. Sol kol neden saklanıyor ? neden Vegapunk'un yanında ? Amacı ne ? Diğer Roger korsanları nerede ?

Görüldüğü üzere Gaban'ı görmüş olacağız ama ardından 1500 tane soru işareti oluşacak kafamızda. Tam da odanın yapacağı iş :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık