Senin beklemene göre bölüm çıkarmıyor adam. Memur gibi rahat, maaşı garanti. Tatili de var.bu kadar bekliyoruz umarım saçma ve eksik bir bölüm olmaz.
Senin beklemene göre bölüm çıkarmıyor adam. Memur gibi rahat, maaşı garanti. Tatili de var.bu kadar bekliyoruz umarım saçma ve eksik bir bölüm olmaz.
Umarım kizaru gelip lucciye tek falan atar yada öldürür(gerçi bunu yaptırtmaz asla)senin yorumlarını çok merak ediyorum sonrasındabu kadar bekliyoruz umarım saçma ve eksik bir bölüm olmaz.
art niyetli yorumunu kendine sakla ben kendim için değil herkesi katarak bu kadar bekliyoruz 500 kere 200 milyon dolar serveti olan adam yazan tek kişiyim cartman.Senin beklemene göre bölüm çıkarmıyor adam. Memur gibi rahat, maaşı garanti. Tatili de var.
En saçma rüyalarında bile göremez insan bunu, nasıl dile getirebildin.Umarım kizaru gelip lucciye tek falan atar yada öldürür(gerçi bunu yaptırtmaz asla)senin yorumlarını çok merak ediyorum sonrasında![]()
Kizaru: Hasırşapkalar dışarı çıktıklarında onları büyük bir süpriz bekleyecek.En saçma rüyalarında bile göremez insan bunu, nasıl dile getirebildin.
Düşman ortak, her ikisinin de amacı Vegapunk'ı öldürmek, her ikisinin de amacı Nika ile savaşmak. Hain olan Sentomaru, ölümü hak etti. Sentomaru için Kizaru Lucci ile karşı karşıya gelmez.
Mantıklı teori valla, oda bu kadar mantıklı açıklamaz Teach olahınıEsas soru şu. Bigmomın ruh verdiği bir şey meyve yiyebilir mi? Zeus mesela meyve yiyebilir mi? Teachin kalbi gibi bilmediğimiz bir organı zamanında bigmomın meyvesini yemiş birisi tarafından can verilmiş ise, teach ilk meyveyi ona yedirmişse, ikinci meyveyi de kendi yemişse pek ala olabilir bu durum. Caramel ana acaba teach gibi bir yetimi de yanına alıp götürmek istedi ama teach yaralıydı ve ölmek üzereydi. Ölmesin diye ona böyle bir güzellik yapmış olabilir mi? Teach de bunu herkesten gizlemiş olabilir belki. Bu sayede de 2 meyve yemiştir. Fakat marco teachinin bedeni sebebiyle bu durumu normal karşıladı. Marco gerçeği biliyor. Ama diğerleri bilmiyor olabilir. Veya hepsi biliyordu. Bu önemli değil. Denizcilerin bilmediği kesin. Caramel de öldüğü için duymadılar. Hem logia hem paramercia da cansızlara yedirilse çalışmayacak gibi duruyor. Fakat cansız bir şeye yedirilen paramerci meyve gücü, vegapunk tarafından yapılan bir çalışmayla insanlar tarafından kullanılabilir hale getirilebilir belki. Nasıl ki yeşil kan ile bu sorunu çözdü. O zaman meyvenin de suyu gibi bir şeyle insanlar tarafından kontrol edilmesi sağlanabilir mi acaba?