Kizaru ve Gizli Karakter çarpışıyor. Tayfa güce şaşırıp kaçıyor. 

Ne zaman renklendirecekler acaba xD
Kizaru ve Gizli Karakter çarpışıyor. Tayfa güce şaşırıp kaçıyor.
Mangada geçiyor mu yoksa forum üyelerinin WB'yi yüceltme, Garp ve Roger'ı küçültme projesi mi bu?Hayaller üstteki gibi
Gerçekler; Garp ve Roger beraber olur, Wb tayfaya ihanet eder ve Garp ve Roger’e katılır ve Xebec, Kaidou ve Big Mom vs. Garp, Roger, Wb yaşanır. Xebec’i de Wb’nin meyvesi sayesinde yenmiştir bunlar.
Geçecek.Mangada geçiyor mu yoksa forum üyelerinin WB'yi yüceltme, Garp ve Roger'ı küçültme projesi mi bu?
Peki tam olarak nerede geçiyor, umarım BigMom'un onlar birbirini sevmiyordu kesin o yüzden olmuştur sözünü ileri sürüp kanıt olarak atmazsın.Geçecek.
Kesinlikle ne güzel küçüklüğümüz aklımiza geliyor.Tom Ve Jerry yapınca ne güzel Luffy yapınca auvvvv. İnadına Toon Force inadına çizgi güç.
Öbür fanartı görmüştüm çizenin hayal gücü çok genişmiş bence o arkadaş manga çizmesin bundan çok daha fazlasını hakediyor bu yetenekle sıfırdan bir Marvel evreni falan kurabilir. xDNe zaman renklendirecekler acaba xD
Benimkisi tahmin canım. Olmaya da bilir. Xebec ve üç tayfa üyesi gerçekten dehşet güçlüler. 4v2 durumunda her türlü yenmeleri gerekiyordu. Bu dövüşte pek çok spekülasyon olduğu söyleniyor. Wb gibi bir adamın da Xebec, Kaidou ve Bm’ın karakterine zıt olduğu malum. Daha çok Roger ve Garp’a yakın bu adam. Aralarında bir husumet varsa, olası bir durumda bunları satıp Roger ve Garp’a katıldığı, böylece durumu eşitleyip 3v3 yaptıkları sonucu bence daha makul bir düşüncedir. Zaten mangada kaç defa bu dövüşe dair spekülasyonlar olduğu söylendi. Bu sadece Roger ve Garp’ın birlikte savaştıkları değil, Wb’nin de onlara katıldığıdır bana göre. Her türlü farklı bir durum olduğu meydana çıkacaktır.Peki tam olarak nerede geçiyor, umarım BigMom'un onlar birbirini sevmiyordu kesin o yüzden olmuştur sözünü ileri sürüp kanıt olarak atmazsın.
Eger teorilerdeki gibi 3 vücut gibi bir durumu var ve her vücuda meyve yedirebiliyorsa o zaman nihai teknigi de kullandirtabilir gibi geldi bana.Teach Law'ın meyvesini alırsa, nihai tekniği uyguladığı zaman ölmemesi lazım. Çünkü iki meyve gücü kullanmasına rağmen ölmüyor.
Bu durumda istediği kadar gençlik ameliyatı yapabilir mi? Teach göster bize zekânı.