Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmasa bence belirtilirdi şuana kadar. Adam katakuri’ye başta logia demişti ve bu karakterin güçlerini dövüşten önce düşünmüş olması lazım. Sonra doğadan bişey değil diye değiştirmişti diye hatırlıyorum.

Paramecia çevreyi elementine dönüştürebiliyorken logia’da bu gücün çıkmaması haksızlık olur.

Belki çevreyle bütünleşme bile çıkabilir. Hem çevre magma olur hem de Akainu o alanın kendisi olur mesela. Nerde olduğunu kestiremezsin direk doğayla savaşıyormuş gibi olursun.
Şundan dolayı diyorum. Logia'ların zaten alanı çok geniş. Hatta Wano'da Caribou meyvesinin sonsuz olduğunu söyledi. Akainu ve Aokiji'nin de uyanış yaptığını düşünmüyorum. Bu ikili zaten kısacık zaman diliminde bile yaptıklarıyla bulundukları alana büyük etki bırakıyordu bunu 10 gün boyunca yaptıklarını düşünürsek Punk Hazard'da olanlar anormal bir durum değil.

Adamın yalan söylediği yok. Nika'nın vurduğu paneller ortada. Sentoumaruya saldırırken Lucciye vuruyor.
Yeri manipüle ederek,yerin altından vuruyor ki bu bile über bir güç aslında sırf bunun meyvesi var.

Lütfici olmak gerçek hayatta büyük takıma oynamaya benzer,köşeyi çabuk döneyim mesleğine benzer.
Naruto'da narutocusundur ve kazanırsın.
Bleach'de ichigocusundur kazanırsın.
One piece'de Lütficisindir kazanırsın ama
önemli olan o karakteri zorlayabilecek bir protaganist olmak. Yoksa tüm forum lütfici olalım sonuçta kk olacak değil mi?
Biz zor olan duruşu seçtik,siz herkesin seçtiği ve herkesleştiği duruşu seçtiniz.
Ichigoyla Naruto, Luffynin çektiklerinin yarısını çekmemiştir. Luffy bedelini ödemediği bir şey kazanmadı hiçbir zaman.

Şundan dolayı diyorum. Logia'ların zaten alanı çok geniş. Hatta Wano'da Caribou meyvesinin sonsuz olduğunu söyledi. Akainu ve Aokiji'nin de uyanış yaptığını düşünmüyorum. Bu ikili zaten kısacık zaman diliminde bile yaptıklarıyla bulundukları alana büyük etki bırakıyordu bunu 10 gün boyunca yaptıklarını düşünürsek Punk Hazard'da olanlar anormal bir durum değil.

Bu adamların karşısında Looney Tunes'un dibine vurmuş bir karakter ve ekibi olacak uyanışı geçtim en babasından kralın hakisini bile kullanacaklardır ben diyeyim.

Luffy kizaruyu tek başına alt edecek gücü yoksa 20 yıldır takip ettiğim seride en büyük saçmalık olur. Luffy dünyanın en güçlü adamını yendi. Ki bu adama fiziksel olarak zarar vermek çok zorken. Tamam yakalayamaz derse anlarım vurkac yapsa öyle yenemese luffy yine anlarım ama bire birde kafa kafaya geldiklerinde hala yenemeyecegi kadar güçlüyse orada bir sorun vardır. Bir kere seride bize açıkça söylendi dünya hükümeti + 7 savaş lordu eşittir 4 yonkou. Şimdi bir amiral bir yonkouya eşit diye bir denklem çıkarirsa kalan tek yonkou bütün denizciler + sahingozunde olduğu 7 savaş lordunami eşit oluyor.

Luffy kizaruyu tek başına alt edecek gücü yoksa 20 yıldır takip ettiğim seride en büyük saçmalık olur. Luffy dünyanın en güçlü adamını yendi. Ki bu adama fiziksel olarak zarar vermek çok zorken. Tamam yakalayamaz derse anlarım vurkac yapsa öyle yenemese luffy yine anlarım ama bire birde kafa kafaya geldiklerinde hala yenemeyecegi kadar güçlüyse orada bir sorun vardır. Bir kere seride bize açıkça söylendi dünya hükümeti + 7 savaş lordu eşittir 4 yonkou. Şimdi bir amiral bir yonkouya eşit diye bir denklem çıkarirsa kalan tek yonkou bütün denizciler + sahingozunde olduğu 7 savaş lordunami eşit oluyor.
hayır,hiçde saçmalık olmaz adam amiral olmak için 20 yılını verirken sıkıntı yok ama luffy 3-5 yılda velet halıyle kk oluyor z kusagı cobanı oda y kusagınıda eglendırmeye baslamıs

Montana

Kizaru Luffy’den güçlü çıkmaz büyük ihtimalle ama bayağı kafa kafaya gidebilir. Hükümet için denmiyor, denizciler ve savaş lordları için dört imparatoru dengeliyor deniyor. İmparatorların kendi tayfaları dışında orduları var, WB’nin peşinden gelen 40 tane kaptanı vardı, Luffy’nin aynı şekilde filosu var, Shanks’ın da aynı şekilde Luffy’ninki gibi bir filosu olduğu Oda tarafından belirtildi. Ee madem imparator ve amiral arasında uçurum var bu denge nasıl sağlanıyor?

uyanışla eldiveni,eldiven olmaktan çıkarsın. Fantastik evrende bilim kasıyor sığır oda.

200 milyon dolar serveti var adamın herkese yutturuyor işte para bol ne istersem çizerim,okuyucunun düşünceleri beni ilgilendirmiyor demişti e tabii domuz gibi paran oldu.

Ye kürküm ye. O para yiyor bizde onun tezatlıklarını.
Enel'i çakma lastiğe yedirdi zamanında. Şimdi meyve aslında zoan diyor. O eldivenle döverler Kizaru'yu, bi de böcek ışın kılıcını sokarlar tam olur. Yaptım oldu diyecek.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık