Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:hhh: ramiz dayı etkisinde mi kaldınız.
Piçigeto pardon ichigo denilen karakter spoiler olmasın ama kötü olmayıpta,kötü insanlara hizmet eden biri aslında neyse çok dolambaçlı ve spoiler konulu yorumlar olur hiç girmeyelim ama bir seriyi sadece ana karakter güzelleştirmez verelim kk kupasını seri bitsin o zaman değil mi ? Karşılaştığı zorluklarıda sen okuyucu olan seversin,tatmin olursun.

Benim demek istediğim o yoksa her manganın ana karakterını tutayım ve winner olayım.
Benim öyle bir iddiam olmadı. Yan karakter olup da ana karakterden daha efsane olan karakterlerde var bu saydığım üç seride de. Hele bir tanesi benim için kurgunun tasarladığı en iyi karakter ve fanı olduğum da tek karakter.

Kizaru Zoro ve Kaku arasına girip Yonkolarla savaşamayız felan derse net Zoro’dan korktu demektir aksi kabul edilemez. Amirallerin korkaklık serisi Aramaki’den sonra devam edecek gibi

Bence Logia tipi meyvelerin uyanışı yoktur. Zaten bu kadar güçlü olmaları büyük sorun teşkil ediyor. Uyanış yapıp da dünyanın iklimleriyle mi oynayacaklar?
Olmasa bence belirtilirdi şuana kadar. Adam katakuri’ye başta logia demişti ve bu karakterin güçlerini dövüşten önce düşünmüş olması lazım. Sonra doğadan bişey değil diye değiştirmişti diye hatırlıyorum.

Paramecia çevreyi elementine dönüştürebiliyorken logia’da bu gücün çıkmaması haksızlık olur.

Belki çevreyle bütünleşme bile çıkabilir. Hem çevre magma olur hem de Akainu o alanın kendisi olur mesela. Nerde olduğunu kestiremezsin direk doğayla savaşıyormuş gibi olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık