Benim öyle bir iddiam olmadı. Yan karakter olup da ana karakterden daha efsane olan karakterlerde var bu saydığım üç seride de. Hele bir tanesi benim için kurgunun tasarladığı en iyi karakter ve fanı olduğum da tek karakter.ramiz dayı etkisinde mi kaldınız.
Piçigeto pardon ichigo denilen karakter spoiler olmasın ama kötü olmayıpta,kötü insanlara hizmet eden biri aslında neyse çok dolambaçlı ve spoiler konulu yorumlar olur hiç girmeyelim ama bir seriyi sadece ana karakter güzelleştirmez verelim kk kupasını seri bitsin o zaman değil mi ? Karşılaştığı zorluklarıda sen okuyucu olan seversin,tatmin olursun.
Benim demek istediğim o yoksa her manganın ana karakterını tutayım ve winner olayım.
Alllaaaaaaaah 3 5 9 kılıç stili ashura açık haki full basılı tam paket Zoro Saldırısı yükleniyor. Egghead Kizaru’ya mezar olacak !
Mangayı 4 sene kadar oldu takip ediyorum da dikkatimi çekmemişYilbaşlarında dergi tatil yapıyor iki hafta her sene. Uzun zamandır takip ediyorsan bile belki gözünden kaçmıştır.
Mangayı 4 sene kadar oldu takip ediyorum da dikkatimi çekmemiş
Kizaru Zoro ve Kaku arasına girip Yonkolarla savaşamayız felan derse net Zoro’dan korktu demektir aksi kabul edilemez. Amirallerin korkaklık serisi Aramaki’den sonra devam edecek gibi
Olmasa bence belirtilirdi şuana kadar. Adam katakuri’ye başta logia demişti ve bu karakterin güçlerini dövüşten önce düşünmüş olması lazım. Sonra doğadan bişey değil diye değiştirmişti diye hatırlıyorum.Bence Logia tipi meyvelerin uyanışı yoktur. Zaten bu kadar güçlü olmaları büyük sorun teşkil ediyor. Uyanış yapıp da dünyanın iklimleriyle mi oynayacaklar?
Dressrosa arc'a geri mi döndük nedir yüzde hesapları başlamış. :SZoro tam uyanamamış sanırım %17'sinde gibi duruyor