Tam Mihawk konusunda üstünlüğü ele geçirmişken Zoro'nun klon muhabbetinin çıkması biraz sıkıntıya düşürdü reis seni dskfkldsfKeyfinize bakın ne diyeyim.
Tam Mihawk konusunda üstünlüğü ele geçirmişken Zoro'nun klon muhabbetinin çıkması biraz sıkıntıya düşürdü reis seni dskfkldsfKeyfinize bakın ne diyeyim.
Biz çıkarmadık yahu bunu.Olum nasıl insanlarsınız çözemedim, Stussy'nin klon çıkmasını anından nasıl Zoro'ya da mal edebildiniz? Bu nasıl bir kabiliyet, bu nasıl bi sataşma gömme hırsı, nesiniz siz arkadaşım.
İşin kötü tarafı klon muhabbeti tamamen hayal ürünü. Elinizde patlar diyeceğim ama zaten tamamen hayal ürünü, bi süre sonra zayıflayarak etkisini kaybedecek. Bir kaç hafta, gülüp eğlensin arkadaşlar.Tam Mihawk konusunda üstünlüğü ele geçirmişken Zoro'nun klon muhabbetinin çıkması biraz sıkıntıya düşürdü reis seni dskfkldsf
Kimin çıkardığı beni ilgilendirmez, burada konuşanlar sizlersiniz. :dBiz çıkarmadık yahu bunu.
Olma olasığı yüksek %70 falan@Montana @Alpamis @II. Invictus Bu klon muhabbeti ne ayak reis ZKK gibi olmayalım sonra sağlam bilgi mi?
Mw klon çıkar dedi, çıkmayacak yani.Olma olasığı yüksek %70 falan
%30a kasa atıldı.Olma olasığı yüksek %70 falan
Aylardır Nika muhabbeti yapıyonuz. Bir kaç sayfa klon muhabbeti oldu diye hemen bunaldın.Kimin çıkardığı beni ilgilendirmez, burada konuşanlar sizlersiniz. :d
Klonu geçtim, Nika-Luffy olaylarının bir benzeri Ryuma-Zoro için olsun, anında aynı bölüm Zoro değil Ryuma!Aylardır Nika muhabbeti yapıyonuz. Bir kaç sayfa klon muhabbeti oldu diye hemen bunaldın.
Çıkarsa formu terkedersin herhalde.