Değil.@Montana @Alpamis @II. Invictus Bu klon muhabbeti ne ayak reis ZKK gibi olmayalım sonra sağlam bilgi mi?
Deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Aynı şey.
Değil.@Montana @Alpamis @II. Invictus Bu klon muhabbeti ne ayak reis ZKK gibi olmayalım sonra sağlam bilgi mi?
Nika Luffy'i ele geçirdi muhabbetinden iyidir. Bizimkiler oturtmuştur bir mantığa.Değil.
Deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Aynı şey.
Altyapısı var. Ki teorisini atanlar da Zoro fanı. Şimdilik belirsizken tadını çıkarmak lazım.@Montana @Alpamis @II. Invictus Bu klon muhabbeti ne ayak reis ZKK gibi olmayalım sonra sağlam bilgi mi?
Nika Luffy'i ele geçirdi değil, Nika taşıyıcısı olarak Luffy'i seçmiş. Zamanı geldiğinde de Luffy'i öldürüp, kendini ortaya çıkarmış.Nika Luffy'i ele geçirdi muhabbetinden iyidir. Bizimkiler oturtmuştur bir mantığa.
Bak hemen bi tane sallayayım ben.Nika Luffy'i ele geçirdi değil, Nika taşıyıcısı olarak Luffy'i seçmiş. Zamanı geldiğinde de Luffy'i öldürüp, kendini ortaya çıkarmış.
Ayrıca, oturtulan bir mantık falan yok, alayı sallama.
Senin canını sıkmış bu muhabbet.Nika Luffy'i ele geçirdi değil, Nika taşıyıcısı olarak Luffy'i seçmiş. Zamanı geldiğinde de Luffy'i öldürüp, kendini ortaya çıkarmış.
Ayrıca, oturtulan bir mantık falan yok, alayı sallama.
Keyfinize bakın ne diyeyim.Bak hemen bi tane sallayayım ben.
Zoro, Ryuuma'nın klonudur. Lakin Ryuuma sağını solunu bilmez evin içinde bile kaybolan bir avel olduğu için Zoro'da bebekken labaratuvardan kaybolmuş ve şans eseri Wano'lu bir pirinç köylüsünün olduğu mekana kadar gelmiştir. İşte Zoro'nun yolu budur.
Olum nasıl insanlarsınız çözemedim, Stussy'nin klon çıkmasını anından nasıl Zoro'ya da mal edebildiniz? Bu nasıl bir kabiliyet, bu nasıl bi sataşma gömme hırsı, nesiniz siz arkadaşım.Senin canını sıkmış bu muhabbet.