Zoro umarım Ryumanın öz oğlu çıkar. Bununla ilgili bir tahmin yapmıştımluffy tanrı oldu sanji cyborg yeşil de klon olursa hiç şaşırmam.
Zoro umarım Ryumanın öz oğlu çıkar. Bununla ilgili bir tahmin yapmıştımluffy tanrı oldu sanji cyborg yeşil de klon olursa hiç şaşırmam.
geçince ne oluyor? Yine aynı olaylar. Kayıpsız,çiziksiz win durumu.Bu cp0 bölümlerin kötülüğü gerçek mi ya.Sıktıldım valla kaç bölümdür.Yeto bence artık vitesi arttırıp Elbafa mı hangi adaya geçiyosan geçelim
Sonlarını okudum Zoro'nun karakterine bir şey etmez bu olay diye kıvırmaya başlamış.
Neredeyse 2 ay önce klon muhabbeti çıkmadan önce atılmış bir teori.
Sadece başını okudum , devamını da okuyacağım.
Zoro'nun manga içinde kutu tanıtımı ile hiç tanıtılmamış olması gibi bir ayrıntı ile dikkat çekiyor. Zoro'nun asıl ismi ile ilgili de ilginç bir tahmin yapmış. Tutar bu .
Roronoa Zoro : Ryuma Zero(Ryuma Klon Prototip 0)
Zoro'nun gemide kalması tesadüf müydü ? Yoksa Vegapunk tanımasın diye miydi?
Buradan güzel YouTube komplo videosu çekilir, alın çekin.
Luffy reyiz Ryuma'yı adamı yapmış.Vegapunk momonosuke pembe diye onu başarısız saymıştı. Zoronun da saçları yeşil diye onu başarısız saymış ve terk etmiş olabilir mi? Hem ryumanın klonu diye de shimotsukilere emanet etmiştir. Gerçekten de klon çıkacak gibi zoro. Tayfada tek normal insan nami.
Luffy'nin kalibresi yetmez ona, Joy Boy Nika için mümkün ama.Luffy reyiz Ryuma'yı adamı yapmış.
Ljffy Joy Boy'u Nika'yi felan hepsini adamı yapar yaptı zaten. Herkesten büyük iradeye sahip.Luffy'nin kalibresi yetmez ona, Joy Boy Nika için mümkün ama.
@RedTeroR 'ü bile yaptı. Çok tatlı savunuyordu.Ljffy Joy Boy'u Nika'yi felan hepsini adamı yapar yaptı zaten. Herkesten büyük iradeye sahip.