Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072: Anıların Ağırlığı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 61 35.5%
  • Orta

    Kullanılan: 52 30.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 59 34.3%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZORO, RYUMA'NIN ÖZ OĞLU
Arkadaşlar YouTube da bir paylaşım yapılmış, oradan Zoro, Ryumanın klonu denilmişti.

Ben ise Zoro, Ryumanın bizzat oğlu olduğunu düşünüyorum. İkiz kardeşinin de olduğunu düşünüyorum. Zoro 800 yıl önce dünyaya geldi. O ve ikiz kardeşi. Bu 800 yıl önce yaşananlar, birileri Zoroyu ve onun ikiz kardeşini, tehlike altında kurtarmak için onları geleceğe ışınladılar. Ama ışınlamanın içindeyken Zoronun ikizi ile arasındaki bağlantı koptu İkizi Zorodan çok daha erken olan bir zamana ayak bastı. Zoronun İkizi büyüdü ve Kaido'nun kızı ile tanıştı. Kaido'nun kızı çok küçüktü o zamanlar. Mangada bize bu sahne gösterilmişti.

Şimdi ise neden böyle düşündüğümü açıklamayı istiyorum. Zoro eski zamandan ışınlanıp 800 yıl sonraki bu zamana ışınladı. İkizinden veya abisinden veya kardeşinden sonraki bir zaman. Sadece Zoro beyni kaybolduğu için o böyle bir şeyi hatırlamıyor olabiliyor. Veya çok ağır bir travma geçirip bu şekilde şiddetli unutkanlık (yol bulma ile ilgili) yaşamasına yol açmış olabilir. Enma kılıcını Zoro ilk aldığında Enma'nın Zoroya neler yapabildiğini gördük. Peki Enma neden aynı şeyi Oden'in kızına yapmadı?? Zoro'nun Kuinanın kılıcını alması sırasında bir şey olmadı. Çünkü arkadaşlık ve kılıç dövüşü ile bir bağ kurulmuştu. Bu yüzden Zoro rahat bir şekilde Kuinanın kılıcını kullanabilmişti. Oden'in kızı baktı ki Zoro'da, Ödenin diğer kılıcı var. O kılıcı zapt edebildiyse Enmayı hayli hayli zapt eder düşüncesi ile Zoronun Enmayı almasını istedi. Ama Enma Zoroya zorluk çıkardı.??
Ryuma aslında o bedeniyle bile olsa Zoroyu öldürebilirdi. Ama kılıcı yani Shusui, Zoroya karşı güç kullanmadı. Ryuma da bundan kan bağı vardır diye düşündü. Onu yani Zoroyu sınadı. Zorodaki bandana, saçlarının yeşilliği, (gerçi Ryumanın gözleri yok) belki de Ryumaya bir şekilde birisini hatırlattı. Shusuinin Zoroya karşı monoton olması hatta belki de Shusui'nin Ryumayı durdurmak için Ryumanın gücünü çok fazla zayıflatmış da olabilir. Ryuma görmediğini varsaysak bile Shusui'nin rakibine karşı güçsüz davranması yani En Az Enma kadar gücü olduğu halde yine de savunmasız Zoroya karşı saldırı yapmaması Shusuinin Zoronun ruhundan Zoroyu tanımasındandı ve bu yüzden Ryumada gücünü çok kullanmadı Zoroya karşı. Shusıiden bir şeyleri sezdi. Gözleri olsay ağşardı belki de, vah Garibimm.😢 Babalık hasreti sonuçta. Belki de bu yüzden gözleri yoktu. Görse tanırdı oğlunu🤔
Ryumayı öldürürenin aslında Zoro değil, Shusuinin kendisidir. Shusui, Ryumayı evlat katili olmasından kurtarmak için gücünü kullanıp Ryumayı yakmıştır. Ryuma da Shusuiyi zapt edemeyecek gücü olduğunu anlayınca ve kılıcının aslında Zoroya gitmeyi istediğini anlayınca Daha fazla zorlamadı.
Ryumayı öldüren kişi Zoro değildi, Shusui idi. Bir zamanlar Zoroya Enma bir zarar vermeyi istedi. Enma sadece Zoronun kolunu alabilcekti. Shusui ise Ryumanın tüm bedenini bile yakabilecek güçteydi. Ama Shusui, Zoroya zarar vermeyi hiç istemedi. Zoronun Kuinanın babasıdan emanet aldığı kılıç Zoroya zarar vermeyi istemedi. Shusui de Zoroya zarar vermeyi istemedi. Wanoda Zoro ölümüne bayılmıştı. Baygınlık esnasında Zoronun gördüğü şey, Enma'nın ruhu idi. Onu kurtaran ise Kuinanın kılıcı idi. Enma Zoroyu tanımıyorken Zoroya sürekli saldırıyordu onun öleceğini umursamıyordu. Ama Shusui, Zoroyu çok önemsiyordu. Zoroya zarar vermiyordu.
(Uydurdum umarım tutar🤔) kılıç isimlerini bilmiyorum, affedin😞
Lütfen okuyun😞
Bu yazımı okuyabilir misiniz? Fikirleriniz nelerdir? Bakalım Kaido'nun neden uyanış açamadığını açıkladığım gibi bu da mantıklı gelecek mi size🤔
 
Bu yazımı okuyabilir misiniz? Fikirleriniz nelerdir? Bakalım Kaido'nun neden uyanış açamadığını açıkladığım gibi bu da mantıklı gelecek mi size🤔
Aga iyi hoşta E.Odada bunu yazcak beyin yok ve hikaye çok uzun. anlamıyorum neden Zoro’nu yön olayına bu kadar takılıyorlar komedi için yapılmış sahneler o kadarda önemli bişey olduğunu düşünmüyorum ve bu teori tutmaz diyorum ama Shusui bölümü güzeldi.
 
Bence öyle bir şey olsa Zoro ve Vegapunk'a özel paneller, konuşmalar olurdu az az şimdiye.
Zoro zaten Egghead'e gelince, Vegapunk'tan bir şey isteyeceğini söyledi.

Ayrıca bir elmanın iki yarısı isminde bir bölüm vardı ve bildiğin Ushimaru ile benzerliğine değinildi. Ebeveyni değilse nasıl bu kadar benzerlik olabilir.
 
Aga iyi hoşta E.Odada bunu yazcak beyin yok ve hikaye çok uzun. anlamıyorum neden Zoro’nu yön olayına bu kadar takılıyorlar komedi için yapılmış sahneler o kadarda önemli bişey olduğunu düşünmüyorum ve bu teori tutmaz diyorum ama Shusui bölümü güzeldi.
Fikirlerin için çok sağol. Birisi E. Odaya bu teklifi söylesin. Seriyi en azından bu şekilde güzelleştirir 😁
 
Son zamanlarda ki en boş/kötü bölümlerden bu olabilir sanırım. Bölümü 15 sayfa yapmak yerine tek bir sayfa(son sayfa) yapsa yine aynı etki olurdu. Zira Kuma'nın Vegapunk ile derin ilişkisi olduğunu biliyorduk. Üstüne yine bildiğimiz diğer bir olay olan Kuma'nın hafızası silindi olayını da bu bölüme sokuşturulmuş. E hali hazırda bunları biliyorduk.

Bunun yanı sıra Seraphimlerin hiç bir vasıfının olmaması durumu var. Tabii ki güç olarak değil. Orada 6+1 Vegapunk oldukça Seraphimlerin kontrolü hiç bir zaman CP-0 ve Marine tayfasına geçmeyecek. Buna rağmen aa bak Seraphimler var Zoro ve Brook'un başı dertte demek çok amaçsız. 1 Vegapunk'ın oraya gidip "şu güvercin adama saldırın" demesi yeterli olacakken nitekim bu bölümde 2 Vegapunk birden olay yerine gidip Seraphim'lerin kontrolünü alacak. E bundan önce çizilen panellerin amacı neydi o zaman? tamamen boşa doldurma olmuş bu bölüm.

One Piece'in en sevmediğim yanı yine kendini tekrar ediyor. Bundan sonra karşımıza çıkacak tüm Zoan Meyve'leri uyandırılmış olacak. Lucci özel bir karakter ve meyvesinin uyandırılmış olması can sıkıcı bi durum değildi. Ancak Kaku'da meyvesinin uyandırmış olması bu meyve uyandırmasının ele ayağa düşeceğini gösteriyor. Kaku bir bölüm önce Zoro'ya denk değildi meyvesinin uyandırınca da Zoro'ya denk olmayacak. Öylesine eh işte bu da böyle güçlendi demek için çizilmiş sahneler olmuş.

Son olarak bölümün tek önemli paneli Stussy'nin ihaneti ve klon olması. Böylelikle Stussy'nin Egghead adası hakkında bilgi sahibi olmasını anlamış oluyoruz. Ayrıca çok muhtemelen Vegapunk'ın geçen bölümde yardım istediği kişi de Stussy çıkabilir gibi görünüyor. Stussy'nin Pacafista ve Seraphim'lerden farkı çok muhtemelen gerçekten yaşayan birisi olması olacak. Üstüne bir de ilginç bir meyve yemiş gibi görünüyor 🤔. Bu klon mevzusu Stussy ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor çok muhtemelen bizim oğlan Weevil Whitebeard'ın klonu falan çıkar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık