adamın tuzu kuru sonuçta Vizyon reis o paralarla daha kendi dişini yaptırmıyorSatışların dağılımına bakarsan japonya,dünyanın geri kalanından daha fazla cilt almış durumdadır.
adamın tuzu kuru sonuçta Vizyon reis o paralarla daha kendi dişini yaptırmıyorSatışların dağılımına bakarsan japonya,dünyanın geri kalanından daha fazla cilt almış durumdadır.
One piece okurken kendinden geçenler grubu kuralım.Askerde şu muhabbet çok olur, ben aklımı nizamiye kapsısında bıraktım. Arkadaşım, sizde bunu yapacaksınız. Op okurken düşünmeyin. Her bölüm serzeniş serzeniş yeter.
One piece bilmeyen kalmadı az serveti var 2 milyar olmalıydı Jump Oda’nın sırtından iyi para kazanmıştır.ben bunu 750 kere yazdım. Okuyucunun ne düşündüğü oda'nın söyleminde belli.
"Umrumda değil" demişti. Yani sizin soğumanız,soğumamanız oda'nın umrunda değil. Çünkü onun 200 milyon dolar serveti var. Temennimiz yapmaması yönünde ama altyapıyı kurmuşsa devam edecektir.
Bu erkeklik bu karizma bu delikanlılık hep Ryuuma'dan geliyor, Oda karakterin hakkını yemez. aslan parçası Ryuuma'nın en başarılı klonu çıkacak.Kasıntı masıntı ama şu adamın yaptığı işi E. Oda bile değersizleştiremez. Yeşilli meşilli yön duygusu olmayan kasıntı kalas kılıçlarıyla konuşan bir şizofren ama çok delikanlı adam. Yosun yere düşse de değer kaybetmez, zaten taşa yapışır.
Son olarak e. oda ya iki çift lafım var
Ulan şimdi aklıma geldi bu Ryuma'nın cesedi nasıl çürümemiş bu kadar zaman ?Bu erkeklik bu karizma bu delikanlılık hep Ryuuma'dan geliyor, Oda karakterin hakkını yemez. aslan parçası Ryuuma'nın en başarılı klonu çıkacak.
Bu Odadan her şey beklenir.Zoro gibi bir karakterin klon olduğunu açıklayacak yürek bu dünya üzerindeki hiçbir yazarda yok.
@Montana Zoro klon çıkarsa Zoro'ya olan tüm desteğimi keseceğim.Bu erkeklik bu karizma bu delikanlılık hep Ryuuma'dan geliyor, Oda karakterin hakkını yemez. aslan parçası Ryuuma'nın en başarılı klonu çıkacak.