Biri mi yolladı , kimlerle gidiyor tarzı kısımları da görmek lazım.gittiği için kredisini vermek gerek
Biri mi yolladı , kimlerle gidiyor tarzı kısımları da görmek lazım.gittiği için kredisini vermek gerek
Wb hiçbir şey yapmadı ki. Gitti ve öldü. Korsan çağını etkilediği için ufak bir artı yazılabilir.Yok doğruya doğru, gittiği için kredisini vermek gerek ama yapılacak iş bakımından WB ile kıyaslanması abes.
Oda en güçlü korsan dedi en güçlü kum torbası çıktı adam. Bildiğin kendi karakterine hakaret etmiş oldu. La bari yanında birisini götüreydi hiç olmazsa. Onu bile çok gördü korkak liboş Oda.Wb hiçbir şey yapmadı ki. Gitti ve öldü. Korsan çağını etkilediği için ufak bir artı yazılabilir.
Eyvallah usta...Garp gerçekten kurtarmak için mi gidiyor yoksa kutsal ejder babalarından emir mi geldi , bu konuda bazı duyumlar aldım sürecin takipçisi olucam
Çabalıyorum. :d Sizin olaylara fransızım, çok içinde değilim. Bizim sohbete demiştim. Ama çok bir esprisi de kalmadı sanki.Kaptırsan gözümden düşerdin zaten seni Law lobisi başı saymazdım artık Mecbur ettiler bir noktada türk insanı laftan anlamaya meyilli değil malesef :/
Vallahi Garp emir alırken görmedik. Ama WB'nin emirle masum küçük çocuk Kaido'nun aklını çelip Rocks'ın adamı yaptığına şahit olduk.Garp gerçekten kurtarmak için mi gidiyor yoksa kutsal ejder babalarından emir mi geldi , bu konuda bazı duyumlar aldım sürecin takipçisi olucam